Άτυχος στάθηκε ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, καθώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου (2-3), υπέστη ρήξη πλάγιου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο βαυαρικός σύλλογος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του δεν έγινε γνωστός, ωστόσο σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ δεν θα επιστρέψει στη δράση πριν τον Απρίλιο. Έτσι ο Γάλλος ακραίος επιθετικός θα χάσει σημαντικά ματς της Μπάγερν, όπως το ντέρμπι κορυφής με την Λεβερκούζεν (10/2), αλλά και τους αγώνες με την Λάτσιο για τους «16» του Champions League (σ.σ. στην Ιταλία στις 14 Φεβρουαρίου και στο Μόναχο στις 5 Μαρτίου).

Επίσης, θα απουσιάσει από τα φιλικά της Γαλλίας με την Γερμανία και την Χιλή, λίγο πριν την ανακοίνωση της αποστολής για το Euro 2024 (14 Ιουνίου - Ιουλίου 14).

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα παίρνει την 15η θέση!-ThemaSports
10/05 @ 00:12

Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα παίρνει την 15η θέση!

Με τις δύο νίκες του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, η Ελλάδα πάει να πάρει στο φώτο-φίνις την 15η θέση και να επανακτήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Πότερ!-ThemaSports
09/05 @ 23:27

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Πότερ!

Απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Άγιαξ ο Γκρέιχαμ Πότερ!

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ! -ThemaSports
09/05 @ 22:53

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ!

Μια απογοητευτική χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, με την ομάδα να μένει εκτός και από τον τελευταίο τίτλο που διεκδικούσε, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο-ThemaSports
09/05 @ 21:28

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο

«Έδεσε» τον Ζορζίνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 η Άρσεναλ!

Μεγάλο πλήγμα για την Ρεάλ ενόψει τελικού!-ThemaSports
09/05 @ 21:10

Μεγάλο πλήγμα για την Ρεάλ ενόψει τελικού!

Ο Ορελιέν Τσουαμενί επιβάρυνε το πρόβλημα τραυματισμού του στον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό του Champions League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ