Δηλώσεις του Πάμπλο Ματσίν στο match program του Απόλλωνα για τον αγώνα με την ΑΕΖ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε αναλυτικά το match program - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αναλυτικά:

«Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη και τη δυσαρέσκεια μου που δεν άρχισε ο αγώνας κυπέλλου την Τετάρτη. Εγώ, οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές μου θέλαμε πάρα πολύ να γίνει ο αγώνας αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης δεν τιμούν το κυπριακό ποδόσφαιρο και είναι κακή εικόνα για όλη την Κύπρο. Μου έκανε τεράστια έκπληξη τα όσα είδα να συμβαίνουν και είναι κάτι που πρώτη φορά συνέβη στην καριέρα μου. Ούτε στην Ισπανία αλλά ούτε και στην Σαουδική Αραβία συνάντησα ξανά κάτι παρόμοιο.

Το ποδόσφαιρο είναι για όλους τους οπαδούς. Αυτού του είδους συμπεριφορές δυστυχώς διώχνουν τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά από το γήπεδο. Και αυτό είναι το πιο άδικο, να φοβάται ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο για να δει ποδόσφαιρο.

Είναι κρίμα. Το ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς δεν είναι ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το παιχνίδι, είναι διασκέδαση και ένας όμορφος τρόπος να περάσει μια οικογένεια τον χρόνο της.

Κλείνοντας αυτό το θέμα θα ήθελα να πω ένα μπράβο στους οπαδούς μας που δεν άναψαν και δεν έριξαν ούτε ένα βεγγαλικό.

Θυμάμαι μια φορά στην Ισπανία, πριν 30 χρόνια περίπου, ένας οπαδός έχασε τη ζωή του από βεγγαλικό. Ελπίζω να μην φτάσουμε στο ίδιο σημείο για να σταματήσουν τα επεισόδια στα γήπεδα.

Παρόλα αυτά, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται κι απόψε έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, το τρίτο σε μια βδομάδα παρά το γεγονός ότι δεν διεξήχθη τελικά ο αγώνας της Τετάρτης. Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΖ και πιστεύω ότι θα είναι παρόμοιος με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα. Θα έχουμε μεγαλύτερο πλεονέκτημα επειδή παίζουμε στην έδρα μας βέβαια.

Ακόμη ένα πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι οι τραυματίες μας είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα. Χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές, επειδή στα προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε χωρίς πολλές επιλογές και δεν είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε πολλά πράγματα.

Θεωρώ σημαντικό ότι οι οπαδοί μας βλέπουν τις αλλαγές που συμβαίνουν στον σύλλογο και πιστεύω ότι είναι ικανοποιημένοι με τη βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζουμε. Βλέπουν και αισθάνονται το τι συμβαίνει στην ομάδα. Όλοι αναγνωρίζουν ότι αξίζαμε περισσότερα απ’ όσα πήραμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Το πρώτο μας παιχνίδι ήταν κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μια ισοπαλία που ήρθε στο τελευταίο λεπτό, το επόμενο με αντίπαλο τον Άρη ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτοί στο μοναδικό τους σουτ στον στόχο, σκόραραν. Είχαμε δοκάρι, ακυρωθέν γκολ και ένα πέναλτι στο τέλος που δεν δόθηκε.

Βλέπω ότι μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο και ελπίζω να τα καταφέρουμε να συμπεριληφθούμε στην πρώτη εξάδα.»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ