Η Νιούκαστλ βγάζει στο... σφυρί τον Γουίλσον!

Η Νιούκαστλ βγάζει στο... σφυρί τον Γουίλσον!

Οι «Καρακάξες» βρίσκονται σε δύσκολη θέση λόγω του Financial Fair Play και ελπίζουν να πουλήσουν τον 31χρονο επιθετικό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Για τον Γουίλσον, μάλιστα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αφού η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του 31χρονου στράικερ.

Ο Γουίλσον την φετινή σεζόν έχει καταγράψει 20 συμμετοχές, μετρώντας 8 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με τους ιθύνοντες της Νιούκαστλ να «καίγονται» για ρευστό προκειμένου να εναρμονιστούν με το Financial Fair Play.

Sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Και η Μπρέντφορντ βρήκε την «Αχίλλειο πτέρνα» της Τσέλσι και την… αποτελείωσε!

Και η Μπρέντφορντ βρήκε την «Αχίλλειο πτέρνα» της Τσέλσι και την… αποτελείωσε!

Η Μπρέντφορντ έκανε… πλάκα στην απογοητευτική Τσέλσι και την ισοπέδωσε με το τελικό 3-0, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! Παιδική χαρά η άμυνα των «μπλε» για ακόμα μια φορά.