Η Νιούκαστλ βγάζει στο... σφυρί τον Γουίλσον!

Η Νιούκαστλ βγάζει στο... σφυρί τον Γουίλσον!

Οι «Καρακάξες» βρίσκονται σε δύσκολη θέση λόγω του Financial Fair Play και ελπίζουν να πουλήσουν τον 31χρονο επιθετικό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Για τον Γουίλσον, μάλιστα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αφού η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του 31χρονου στράικερ.

Ο Γουίλσον την φετινή σεζόν έχει καταγράψει 20 συμμετοχές, μετρώντας 8 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με τους ιθύνοντες της Νιούκαστλ να «καίγονται» για ρευστό προκειμένου να εναρμονιστούν με το Financial Fair Play.

Sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

1.000 χρόνια οι άνθρωποι έτρωγαν στο ίδιο σημείο: Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο νησί

1.000 χρόνια οι άνθρωποι έτρωγαν στο ίδιο σημείο: Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο νησί

Στα Φίτζι υπάρχει ένα μικρό νησί που δεν δημιουργήθηκε από ηφαίστειο ή άμμο, αλλά από αιώνες επαναλαμβανόμενων ανθρώπινων πράξεων που άλλαξαν αθόρυβα τη φύση.