Ολοκληρώθηκε στις 14:30 της Παρασκευής η συνάντηση των προέδρων των ομάδων της Α' κατηγορίας με την ηγεσία της ΚΟΠ στα γραφεία της Ομόσπονδίας, παρουσία και του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριου Χαρτσιώτη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κύριο θέμα συζήτησης τα μέτρα για την οπαδική βία καθώς αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι αποφάσεις.

Τα συνεχόμενα περιστατικά βίας στους αγωνιστικούς χώρους έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και οι αρμόδιες αρχές καλούνται να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Το ενδεχόμενο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών βρίσκει κάθετα αντίθετη την ΚΟΠ αλλά και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέσω του ΠΑΣΠ ενημέρωσαν ότι εάν παρθεί μια τέτοια απόφαση τότε θα προχωρήσουν σε επ' αόριστον απεργία.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλά τηλεφωνήματα από Ελλάδα!-ThemaSports
11/06 @ 18:56

Πολλά τηλεφωνήματα από Ελλάδα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportime.gr» πολλά είναι τα τηλεφωνήματα που έλαβαν Αναστασίου και Νταμπράουσκας από Ελλάδα μεριά!

Ετοιμάζουν κάτι;-ThemaSports
11/06 @ 14:23

Ετοιμάζουν κάτι;

Συνάντηση... απ΄ τα παλιά!

ΔΙΑΦΩΝΕΙ με την απόφαση της ΚΟΠ το Υπ. Δικαιοσύνης και... θα προβεί σε ενέργειες (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
11/06 @ 13:15

ΔΙΑΦΩΝΕΙ με την απόφαση της ΚΟΠ το Υπ. Δικαιοσύνης και... θα προβεί σε ενέργειες (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως εξέδωσε ανακοίνωση σε σχέση με την πρόσφατη απόφαση της ΚΟΠ για επιστροφή των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων στα γήπεδα, για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025.

Δημοσίευμα για Φαμπιάνο και... Κυπριακή ομάδα-ThemaSports
11/06 @ 11:33

Δημοσίευμα για Φαμπιάνο και... Κυπριακή ομάδα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας pressaris.gr, πριν από λίγες μέρες ο Φαμπιάνο, ο οποίος σε λίγες μέρες θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Άρη Θεσσαλονίκης, δέχθηκε πρόταση από Κυπριακή ομάδα, αλλά απάντησε αρνητικά...

Το Ανώτατο Συνταγματικό ακύρωσε απόφαση πρωτόδικου δικαστηρίου για το Τσίρειο-ThemaSports
10/06 @ 14:58

Το Ανώτατο Συνταγματικό ακύρωσε απόφαση πρωτόδικου δικαστηρίου για το Τσίρειο

Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο ακύρωσε απόφαση πρωτόδικου δικαστηρίου που δικαίωνε το Δήμο Λεμεσού για επιβολή φορολογίας ακίνητης ιδιοκτησίας στον Γυμναστικό Σύλλογο Ολύμπια (ΓΣΟ), επειδή το Τσίρειο Στάδιο δεν ήταν εγγεγραμμένο γήπεδο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ