Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, κυριάρχησαν τα γεγονότα το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό, που είχαν ως αποτέλεσμα να μην αρχίσει το ντέρμπι Απόλλωνας – ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι μετεγγραφικές εξελίξεις στην Ομόνοια, αποτέλεσαν ουσιαστικά το δεύτερο θέμα.
«Φόρτωσαν» την επιθετική γραμμή στο τριφύλλι με Στεπίνσκι, Μπάκιτς, κινήθηκαν λέει το ρεπορτάζ και για τον Χαμάς, που είναι ξένο σώμα από τον Απόλλωνα.
«Τρόλαραν» με διάφορους τρόπους τα «λαχταριστά» νέα οι οπαδοί της Ομόνοιας, κάποιοι θα αναφώνησαν και το «αφεντικό τρελάθηκε»!
Π.Χ.
* ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις αντιδράσεις των Ομονοιατών οπαδών
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 19:19
Ανάρτηση από το ΑΠΟΕΛ με τον Ντάλσιο να ποζάρει με φόντο το έμβλημα της ομάδας.
22/07 @ 19:07
Έσπασε το φράγμα των 2500 εισιτηρίων διαρκείας ο κόσμος του Απόλλωνα.
22/07 @ 17:52
Έσπασε το φράγμα των 2500 εισιτηρίων διαρκείας η ΑΕΚ.
22/07 @ 15:23
Βίντεο με την... άφιξη του Ανδρόνικου Κακουλλή πόσταρε ο Άρης στα social media.
22/07 @ 12:08
Ύστερα από τον μεγάλο ντόρο που έγινε στους κόλπους του πράσινου Λαού, για την πώληση του Χάμπου στον Άρη, είχαμε σήμερα την πρώτη επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Ομόνοιας.
22/07 @ 11:42
Κροατικό δημοσίευμα, υποστηρίζει, ότι η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον 35χρονο κίπερ Λόβρε Κάλινιτς. Ξέρουν κάτι παραπάνω από μας οι Κροάτες;
BEST OF THEMASPORTS