Κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση της γηπεδικής βίας δεν απέκλεισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου, για να παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Γεώργιου Γεωργή με τίτλο «Αιχμάλωτοι και Αγνοούμενοι της Ελληνικής Επανάστασης» το απόγευμα της Πέμπτης. Προσέθεσε πως αναμένει τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, σημειώνοντας πως δεν αποκλείει τίποτα σε σχέση με τις αποφάσεις που θα λάβει ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν προτίθεται να κλείσει τελείως τα γήπεδα μετά τα σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι είχε σήμερα εκ νέου επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και συμφώνησαν ότι αύριο, Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα παραστεί στη συνεδρία της ομοσπονδίας, στην παρουσία των σωματείων, για να ακούσει τις αποφάσεις της.

«Αναλόγως των αποφάσεων που θα ληφθούν δεν αποκλείω τίποτα, ούτε για τους συνδέσμους φιλάθλων, ούτε για τη συμμετοχή φιλάθλων στα γήπεδα, αποφάσεις που ενδεχομένως να μην είναι αρεστές, αλλά επαναλαμβάνω ότι η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του κόσμου», σημείωσε σχετικά, προσθέτοντας ότι θέλει να ακούσει αύριο τις αποφάσεις της ΚΟΠ και των σωματείων, καθώς τα σωματεία είναι πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και ενδεχόμενες αποφάσεις που αφορούν τους συνδέσμους φιλάθλων, με τους οποίους τα σωματεία έχουν σχέση, επαλαμβάνοντας ότι δεν αποκλείει τίποτα.

Σε ερώτηση αν υπάρχει στα σχέδιά του και ενδεχόμενη αναδιοργάνωση ακόμα και της ηγεσίας της Αστυνομίας ή θα αναζητήσει αλλού τις αιτίες για τα χθεσινά επεισόδια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι χθες το βράδυ υπήρχαν 340 αστυνομικοί στο γήπεδο, κάποιοι εκ των οποίων με υπερωρίες να για μπορέσουν να καλύψουν ένα δύσκολο, υψηλού κινδύνου παιχνίδι, την ίδια στιγμή που η χώρα έχει να αντιμετωπίσει πολλές άλλες προκλήσεις, όπως το μεταναστευτικό, την εγκληματικότητα, για τα οποία πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης.

«Δεν θέλω να καταντήσουμε να γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες και για κάθε φίλαθλο να έχουμε και έναν αστυνομικό. Αν κάποιοι θέλουν αυτό το πρωτάθλημα, αυτό το πρωτάθλημα δεν θα υπάρξει. Άρα, αναμένω με αγωνία να ακούσω αποφάσεις και επαναλαμβάνω ότι δεν αποκλείω τίποτα», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΟΔΟΣ για Λειβάδια! - Τα αποτελέσματα στην Επίλεκτη Κατηγορία-ThemaSports
27/04 @ 19:06

ΑΝΟΔΟΣ για Λειβάδια! - Τα αποτελέσματα στην Επίλεκτη Κατηγορία

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής.

Οι μικροί μεγάλωσαν μα δεν την άφησαν ποτέ!-ThemaSports
27/04 @ 18:09

Οι μικροί μεγάλωσαν μα δεν την άφησαν ποτέ!

Γνώριμα πρόσωπα στην κερκίδα της Ομόνοιας Αραδίππου.

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ