Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για όλα όσα αφορούν την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Στεπίνσκι στην Ομόνοια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για την παραχώρηση του Στεπίνσκι στην Ομόνοια: «Θα έλεγα ότι κινήθηκαν γρήγορα οι άνθρωποι της Ομόνοιας, υποβάλλοντας πρόταση στην ομάδα μας και ο παίκτης ήταν θετικός. Αντιλαμβάνεστε ότι και ο ίδιος ο παίκτης θέλησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια, μιας και στα τελευταία παιχνίδια δεν αποτελεί βασική επιλογή. Ο Στεπίνσκι είχε συμβόλαιο μαζί μας για τον επόμενο ενάμισι χρόνο. Ο Άρης θα επωφεληθεί ασφαλώς θα πάρει κάποια λεφτά. Ο Μάριο θα είναι πάντα μέρος της ιστορικής επιτυχίας του Άρη. Βοήθησε σημαντικά και ήταν παρών στις μεγάλες στιγμές της ομάδας».

Αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Ακόμη δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Δεν είναι δεδομένο ότι θα κάνουμε τέταρτη προσθήκη».

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό: «Από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι νοκ άουτ, αυτόματα απαγορεύονται τα λάθη. Θα πάμε υποψιασμένοι. Ο Εθνικός είναι συμπαγής και καλή ομάδα, είναι στην καλύτερή της φάση φέτος και θα πάμε προσεκτικά για την πρόκριση. Και πέρσι και πρόπερσι αποκλειστήκαμε από το πρώτο παιχνίδι».

Τα αγωνιστικά: «Έξι παίκτες είναι εκτός. Οι Μαγιαμπέλα και Γιαγκό που συμμετέχουν στο Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών. Νότιος Αφρική και Μπουρκίνα Φάσο προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και θα καθυστερήσει κι άλλο η επιστροφή τους. Στρούσκι, Σουμάνσκι, Καζού και Μποάκι είναι επίσης εκτός λόγω τραυματισμού».

Για τα όσα έγιναν στο Απόλλων – ΑΕΛ: «Λυπηρή η κατάσταση. Όσοι είμαστε πολλά χρόνια στο χώρο, δυστυχώς αυτό είναι πρόβλημα που διαιωνίζεται. Εδώ και δεκαετίες δεν βρέθηκε μόνιμη λύση με δραστικά μέτρα. Βγάζουμε άσχημη εικόνα ως κοινωνία και πλήττουμε το πιο δημοφιλές άθλημα. Αν υπήρχαν σημαντικά μέτρα και όχι ημίμετρα θα είχαμε λύσεις σήμερα. Το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο. Μπροστά σε άδειες εξέδρες είναι ό,τι χειρότερο. Τα παιχνίδια που διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών τότε λόγω πανδημίας, θυμάστε πόσο τραγική ήταν η κατάσταση. Ήταν χειρότερο και από φιλικά. Το ποδόσφαιρο είναι σαν μια παράσταση. Σκέψου να είσαι ηθοποιός σε μια παράσταση και να μην έχει κανέναν από κάτω να σε βλέπει. Δεν μπορούμε να χάσουμε την ουσία του αθλήματος που είναι η παρουσία του κόσμου. Σε άλλες χώρες έλυσαν τα προβλήματα και καλλιεργήθηκε αθλητική παιδεία εδώ και πολύ καιρό. Στην Κύπρο, όσα χρόνια είμαι στο χώρο και πιο πριν, είναι ίδια η κατάσταση, στον ίδιο παρονομαστή. Μιλάω ως εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου και όχι σαν εκπρόσωπος Τύπου του Άρη. Οφείλουμε να δούμε το καλό του αθλήματος και όχι της ομάδας μας. Όσοι αγαπάμε το άθλημα πραγματικά πρέπει να βρούμε εκείνες τις λύσεις που θα λύσουν μια για πάντα το πρόβλημα και όχι με ημίμετρα. Επαναλαμβανόμαστε συνεχώς και καμία λύση δεν υπάρχει».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ