Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου και αν συζητήθηκε το θέμα της βίας στα γήπεδα: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε ενημέρωση του Σώματος από τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Ο κύριος Χαρτσιώτης ενημέρωσε το Σώμα για τα έκτροπα που έγιναν χθες και έγινε μια ενημέρωση για το πως προχωρούμε. Ομόφωνη απόφαση του Υπουργικού ήταν πως άξονας είναι η δημόσια ασφάλεια. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης, θα έχει επαφές με την ΚΟΠ και τα σωματεία. Υπάρχει ένα ζήτημα με τα μέτρας ασφαλείας, ήταν αγώνας υψηλού κινδύνου είχαν ληφθεί μετρά ασφαλείας, όμως η εξέλιξη των πράγματών δεν επέτρεπε στην Αστυνομία να έχει μια πιο δραστική παρέμβαση»

Αν υπάρχει η περίπτωση διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών: «Είναι στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα. Δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση. Θέλουμε να διαβουλευτούμε με τους ετέρους που είναι τα σωματεία. Έχουμε ένα σοβαρό ζήτημα με την παραβατικότητα. Θα ληφθούν αποφάσεις μέσα από μια συλλογικότητα διότι τα μονομερή μέτρα μπορεί να έχουν αποτέλεσμα για λίγο, αλλά οι λύσεις πρέπει να είναι οριστικές. Πρέπει να είναι λύσεις βιώσιμες και αποτελεσματικές».

«Θα αποφύγω να πω μεγάλα λόγια, θέλω πάντα να υπηρετούμε τη λογική και το μέτρο. Είναι δύσκολο να αστυνομεύσεις μια κατάσταση που μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτη μορφή. Υπήρχαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο που δεν έπρεπε να υπάρχουν. Δεν ξέρουμε πως αυτά τα αντικείμενα μπήκαν στο γήπεδο και θα κάνουμε διερεύνηση. Εμείς θέλουμε να δούμε την ουσία, η οποία είναι ότι πρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των ανθρώπων που πάνε στα γήπεδα. Αυτούς που κάνουν επεισόδια στα γήπεδα πρέπει να τους απομονώσουμε διαπαντός».

Για τις ευθύνες της Αστυνομίας: «Ασφαλώς και είναι ευθύνη της Αστυνομίας η δημόσια ασφάλεια, όμως ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Και τα Σωματεία και η ΚΟΠ και η Αστυνομία. Αν πρέπει να τα κλείσουμε τα γήπεδα. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω απ’ αυτό το θέμα. Αν η Αστυνομία ή τα Σωματεία δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια ενός αγώνα δεν θα γίνεται ή θα διεξάγεται χωρίς κόσμο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (Α΄ γκρουπ)-ThemaSports
10/05 @ 08:34

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (Α΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 36ης αγωνιστικής (14η πλέι οφ).

Το πανόραμα της 40ής αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)-ThemaSports
10/05 @ 08:33

Το πανόραμα της 40ής αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 40ής αγωνιστικής (14η πλέι άουτ).

ΚΥΠΡΟΣ: Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων μας για το 2023-ThemaSports
09/05 @ 18:38

ΚΥΠΡΟΣ: Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων μας για το 2023

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της τις οικονομικές καταστάσεις των ομάδων μας για την χρονιά 2023.

Τα ΧΡΗΜΑΤΑ που έδωσαν οι κυπριακές ομάδες σε ατζέντηδες - Ο Άρης το πιο ψηλό ποσό-ThemaSports
09/05 @ 18:20

Τα ΧΡΗΜΑΤΑ που έδωσαν οι κυπριακές ομάδες σε ατζέντηδες - Ο Άρης το πιο ψηλό ποσό

Η ΚΟΠ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της τα ποσά που έδωσαν οι Κυπριακές ομάδες σε ατζέντηδες.

Οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής (10/5)-ThemaSports
09/05 @ 14:33

Οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής (10/5)

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της 14ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης  του Πρωταθλήματος Cyta, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή για το δεύτερο όμιλο.

«Δεν έχει πλεονέκτημα ο ΑΠΟΕΛ -  Φοβάμαι πολύ το ματς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα»-ThemaSports
09/05 @ 11:58

«Δεν έχει πλεονέκτημα ο ΑΠΟΕΛ - Φοβάμαι πολύ το ματς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θρυλική μορφή του Ολυμπιακού Πειραιώς, Σταύρος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο Κύπριος προπονητής και παλαίμαχος άσος της ΕΠΑ, αναφέρθηκε στο σημερινό επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, όπως και στον «τελικό» πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ