Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Τα θετικά είναι ότι λειτούργησαν κάποια μέτρα που προτείναμε και διακόπηκε το παιχνίδι. Η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια. Ακόμη ένα ευχάριστο είναι ότι δεν είχαμε νεκρό. Από την άλλη υπάρχουν τεράστιες ευθύνες. Στέλνω ένα μήνυμα στον υπουργό και τον αρχηγό αστυνομία ότι δίνουν την εντύπωση ότι θα πάνε στην εύκολη λύση του κλεισίματος των γηπέδων για οπαδούς. Για τους λίγους δεν είχαν την ικανότητα να επιβάλουν την τάξη. Υπήρχαν μέτρα ασφαλείας στις εισόδους, το ερώτημα είναι πώς μπήκαν τα πράγματα στο γήπεδα. Άρα για εμάς υπάρχει ένας υπεύθυνος και θα πρέπει να ζητήσουν την παραίτησή του. Και είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας. Όταν κάνεις τον έλεγχο του γηπέδου ότι είναι καθαρό. Έγινε ή δεν έγινε…».

«Ήθελαν να κάνουν έλεγχο στις αποσκευές των παικτών και έκαναν σε προηγούμενο ματς. Αυτά τα έκαναν πριν 30 χρόνια. Γιατί αδειοδοτήθηκε το γήπεδο αφού δεν εγγυάται την ασφάλεια. Έφεραν λένε κάγκελα από τη Λευκωσία για την περίφραξη του γηπέδου».

«Χαίρονται και από πάνω ότι έφυγε ο κόσμος χωρίς να έχουμε επεισόδια. Επικεντρωθείτε στα πέταλα, εκεί είναι το πρόβλημα. Αποδίδουν ευθύνη στην Αστυνομία, αλλά φέρουν κι άλλοι ευθύνη. Και ο ΚΟΑ, που έκανε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο και σπαταλάει τα χρήματα σε καλλιστεία και βραβεύσεις φιάσκο, αντί να δίνει λεφτά για να εκπαιδευτούν οι stewards. Σπαταλούνται για άλλους σκοπούς αχρείαστα τα χρήματα του δημοσίου και δεν κάνουν κάτι για τον αθλητισμό. Υπολειτουργούν και σπαταλολυν το δημόσιο χρήμα σε ανούσιες βραβεύσεις για το σόου. Θα μπορούσαν να δοθούν για την ασφάλεια των γηπέδων και για την εκπαίδευση των stewards και των Αστυνομικών».

«Στεναχωρήθηκα πολύ για τις κοπέλες μας, είναι απογοητευμένες. Κέρδισαν το πρώτο βραβείο για την κίνηση που έκαναν στη Φινλανδία».

«Θα έχω στις 7 Φεβρουαρίου συνάντηση με τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης, ελπίζω να μην μου το αναβάλει αυτή τη φορά, να του κάνω την πρότασή μου με υπερσύγχρονες κάμερες που εντιπίζουν άτομα από 1000 μέτρα, από την κόρη του ματιού. Να μου πει τι είδους κάμερες χρησιμοποιούνται και δεν μπορούν να εντοπιστούν οι ένοχοι. Η κάρτα φιλάθλου θα μπορούσε να δουλέψει εάν είχαμε υπερσύγχρονα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ταξιθέτησης κλπ».

«Υπάρχουν τεράστιες αδυναμίες στην Αστυνομία, στον σχεδιασμό και στην ηγεσία. Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στον υπεύθυνο που παρέδωσε το γήπεδο και στα μέτρα για το παιχνίδι. Είναι προφανές ότι τα πέταλα και τον όχλο δεν μπορείς να τον ελέγξεις, είτε θα κλείσεις τα πέταλα, είτε να ρίξεις το βάρος με τους ελέγχους σε αυτά. Να μην φταίξει ο υπόλοιπος κόσμος. Δεν πρέπει να μείνει ο κόσμος έξω από τα γήπεδα. Να κάτσουμε κάτω, να βρούμε τις λύσεις και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων μας για το 2023-ThemaSports
09/05 @ 18:38

ΚΥΠΡΟΣ: Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων μας για το 2023

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της τις οικονομικές καταστάσεις των ομάδων μας για την χρονιά 2023.

Τα ΧΡΗΜΑΤΑ που έδωσαν οι κυπριακές ομάδες σε ατζέντηδες - Ο Άρης το πιο ψηλό ποσό-ThemaSports
09/05 @ 18:20

Τα ΧΡΗΜΑΤΑ που έδωσαν οι κυπριακές ομάδες σε ατζέντηδες - Ο Άρης το πιο ψηλό ποσό

Η ΚΟΠ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της τα ποσά που έδωσαν οι Κυπριακές ομάδες σε ατζέντηδες.

Οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής (10/5)-ThemaSports
09/05 @ 14:33

Οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής (10/5)

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της 14ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης  του Πρωταθλήματος Cyta, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή για το δεύτερο όμιλο.

«Δεν έχει πλεονέκτημα ο ΑΠΟΕΛ -  Φοβάμαι πολύ το ματς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα»-ThemaSports
09/05 @ 11:58

«Δεν έχει πλεονέκτημα ο ΑΠΟΕΛ - Φοβάμαι πολύ το ματς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θρυλική μορφή του Ολυμπιακού Πειραιώς, Σταύρος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο Κύπριος προπονητής και παλαίμαχος άσος της ΕΠΑ, αναφέρθηκε στο σημερινό επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, όπως και στον «τελικό» πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (08/05)-ThemaSports
08/05 @ 22:32

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (08/05)

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

Τα στατιστικά των ομάδων #39 (Β' γκρουπ)-ThemaSports
08/05 @ 22:55

Τα στατιστικά των ομάδων #39 (Β' γκρουπ)

Δείτε τι έγινε στην 39η αγωνιστική (13η πλέι άουτ) του πρωταθλήματος για την σεζόν 2023/24 και τα στατιστικά των ομάδων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ