Ο Κίεραν Τρίπιερ φαίνεται πως θα πρέπει να παραμείνει στη Νιούκαστλ, μιας και η αγγλική ομάδα δεν τα βρίσκει με την Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κίεραν Τρίπιερ ήταν έτοιμος. Ο Άγγλος μπακ άλλο που δεν ήθελε. Τα είχε βρει άμεσα με την Μπάγερν Μονάχου. Άλλωστε στη γερμανική ομάδα θα έβρισκε και έναν πολύ καλό του φίλο: τον Χάρι Κέιν. Το μόνο που έλειπε ήταν η Νιούκαστλ να δώσει το «ΟΚ». Να ανάψει το πράσινος φως, ώστε το deal να πάρει σάρκα και οστά.

Οι «καρακάξες» δεν είχαν και δεν έχουν θέμα να τον πουλήσουν. Απλά θέλουν αυτό να γίνει με τον δικό τους τρόπο. Με τη δική τους τιμή. Γι’ αυτό τον λόγο και ήταν αρνητικές στην πρώτη πρόταση που τους έγινε και έφτανε τα 13 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά κα η δεύτερη που έφτανε τα 15 «χαρτιά» κρίθηκε ανεπαρκής.

Ο Κίεραν Τρίπιερ έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Όμως, θα πρέπει να περιμένει. Μιας και για την ώρα οι περσινοί πρωταθλητές Γερμανίας έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους, όπως έκανε γνωστό και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Βέβαια, αυτό δεν αποκλείεται να είναι ένας τρόπος, ώστε να δείξουν τις προθέσεις τους. Και γενικότερα να πιέσουν για να πάρουν αυτό που θέλουν από τη Νιούκαστλ στην τιμή που θεωρούν ότι πρέπει να γίνει το deal. Σίγουρα όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες για τα καλά!

O Τρίπιερ δεν ήταν και στην καλύτερη φάση του!

O Τρίπιερ δεν ήταν και στην καλύτερη φάση του!

Ο Τόμας Τούχελ από την πρώτη ώρα και στιγμή που έκατσε στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ήταν ξεκάθαρος πάνω σε ένα θέμα. Ήθελε και θέλει παίκτες που έχουν αγωνιστεί και έχουν εμπειρίες από την Premier League. Μιας και από εκεί θεωρεί ότι μόνο μπορεί να βγει κερδισμένη η Μπάγερν Μονάχου.

Και ας πληρώσει το κάτι παραπάνω. Άλλωστε το… πείραμα με τον Χάρι Κέιν για την ώρα όχι μόνο έχει πάει πολύ καλά. Μα δείχνει πολλά περισσότερα από αυτά που θα περίμενε κανείς να δει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο Κίεραν Τρίπιερ δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση.

Κάτι που επιβεβαιώνεται από τις κακές ως μέτριες εμφανίσεις του στα πρόσφατα ματς της Νιούκαστλ. Αλλά και από το γεγονός ότι οι Άγγλοι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό, ώστε να τον πουλήσουν!

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επέστρεψε στην κορυφή: Ξανά πρωταθλήτρια μετά από 6 χρόνια η PSV στην Ολλανδία-ThemaSports
05/05 @ 16:21

Επέστρεψε στην κορυφή: Ξανά πρωταθλήτρια μετά από 6 χρόνια η PSV στην Ολλανδία

H PSV Αϊντχόφεν εξασφάλισε σήμερα (5/5) τον 25ο τίτλο του ολλανδικού πρωταθλήματος με τη νίκη 4-2 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ στο «Philips Stadion», δίνοντας τέλος σε μια εξαετή αναμονή για το τρόπαιο.

Κλοπ: «Δεν σταματά η Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση μου»-ThemaSports
05/05 @ 15:10

Κλοπ: «Δεν σταματά η Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση μου»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ

Επιτέλους έπαιξε!-ThemaSports
05/05 @ 15:40

Επιτέλους έπαιξε!

Πρώτα λεπτά συμμετοχής για τον Τζιωνή μετά από 7 μήνες

Ο Τερ Στέγκεν έγινε ο δεύτερος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα!-ThemaSports
05/05 @ 14:00

Ο Τερ Στέγκεν έγινε ο δεύτερος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα!

O Mαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν αγωνίστηκε για 409η φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έγινε ο δεύτερος σε συμμετοχές ξένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου!

Η μεγάλη μέρα της Άστον Βίλα: Η χρυσή ευκαιρία για έξοδο στο Champions League και το δώρο της Λίβερπουλ-ThemaSports
05/05 @ 12:35

Η μεγάλη μέρα της Άστον Βίλα: Η χρυσή ευκαιρία για έξοδο στο Champions League και το δώρο της Λίβερπουλ

Η Άστον Βίλα πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της σε Premier League και Ευρώπη. Τα δεδομένα για την τετράδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου κι η έξοδος στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι - Πέντε ασίστ και ένα γκολ σε ένα ημίχρονο (Βίντεο)-ThemaSports
05/05 @ 10:30

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι - Πέντε ασίστ και ένα γκολ σε ένα ημίχρονο (Βίντεο)

Απίστευτα πράγματα από τον Μέσι στο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με τους Ρεντ Μπουλς Νέας Υόρκης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ