ΓΙΑΝΣΟΝ:« Μπορώ να πάρω παίκτες από ψηλότερο ράφι από ό,τι στη Σουηδία, υπάρχουν καλοί μισθοί»

ΓΙΑΝΣΟΝ:« Μπορώ να πάρω παίκτες από ψηλότερο ράφι από ό,τι στη Σουηδία, υπάρχουν καλοί μισθοί»

Μίνι-συνέντευξη σε μέσο της Σουηδίας, παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον.

Αναλυτικά:

«Νιώθω ισχυρή υποστήριξη από τον σύλλογο. Φυσικά, γνωρίζω ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και ό,τι ζω με υψηλές προσδοκίες. Είναι πραγματικά συναρπαστικό αυτό που έχω στην Ομόνοια. Θα μπορούσα να πω ότι μπορώ να πάρω παίκτες από ψηλότερο ράφι από ό,τι στην πατρίδα μου στη Σουηδία.

Στην Κύπρο δεν χρειάζεται να πληρώνεις μεγάλα ποσά για μεταγραφή, αλλά υπάρχουν καλοί μισθοί. Μπορώ να κρατήσω παίκτες στην Ομόνοια που δεν θα είχα την ευκαιρία να κρατήσω τη Χάμαρμπι, της ίδιας ποιότητας. Έχουμε μερικούς παίκτες κλάσης που θα ήταν κάτι περισσότερο από κορυφαίοι στο σουηδικό πρωτάθλημα. Ναι, οι καλύτεροι κυπριακοί σύλλογοι είναι σαφώς μεταξύ των καλύτερων στην Allsvenskan, ακόμα κι αν δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις».

Για το αν υπάρχει πίεση στην Ομόνοια, όπως υπήρχε στη Χάμαρμπι: «Η Ομόνοια είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο με πολλούς οπαδούς και είσαι πάντα λίγο πιο ευάλωτος ως ξένος. Αλλά εδώ είναι πιο εύκολο να αποστασιοποιηθείς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πραγματικά κάνει διαφορά».

Για τον στόχο του τίτλου: «Θα είναι σπουδαίο. Είναι σημαντικό, φυσικά, αλλά είμαι εδώ για ένα μακροπρόθεσμο πλάνο με στόχο να χτίσω κάτι που θα πάει τον σύλλογο στο επόμενο επίπεδο. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου εδώ και νιώθω μεγάλη ευθύνη για τον σύλλογο και την πίστη που δείχνουν στη δουλειά μου. Αρχικά, έχω τριετές συμβόλαιο. Είμαι στην αρχή του ταξιδιού μου».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το "βλέμμα" στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το "βλέμμα" στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.