Μίνι-συνέντευξη σε μέσο της Σουηδίας, παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Νιώθω ισχυρή υποστήριξη από τον σύλλογο. Φυσικά, γνωρίζω ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και ό,τι ζω με υψηλές προσδοκίες. Είναι πραγματικά συναρπαστικό αυτό που έχω στην Ομόνοια. Θα μπορούσα να πω ότι μπορώ να πάρω παίκτες από ψηλότερο ράφι από ό,τι στην πατρίδα μου στη Σουηδία.

Στην Κύπρο δεν χρειάζεται να πληρώνεις μεγάλα ποσά για μεταγραφή, αλλά υπάρχουν καλοί μισθοί. Μπορώ να κρατήσω παίκτες στην Ομόνοια που δεν θα είχα την ευκαιρία να κρατήσω τη Χάμαρμπι, της ίδιας ποιότητας. Έχουμε μερικούς παίκτες κλάσης που θα ήταν κάτι περισσότερο από κορυφαίοι στο σουηδικό πρωτάθλημα. Ναι, οι καλύτεροι κυπριακοί σύλλογοι είναι σαφώς μεταξύ των καλύτερων στην Allsvenskan, ακόμα κι αν δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις».

Για το αν υπάρχει πίεση στην Ομόνοια, όπως υπήρχε στη Χάμαρμπι: «Η Ομόνοια είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο με πολλούς οπαδούς και είσαι πάντα λίγο πιο ευάλωτος ως ξένος. Αλλά εδώ είναι πιο εύκολο να αποστασιοποιηθείς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πραγματικά κάνει διαφορά».

Για τον στόχο του τίτλου: «Θα είναι σπουδαίο. Είναι σημαντικό, φυσικά, αλλά είμαι εδώ για ένα μακροπρόθεσμο πλάνο με στόχο να χτίσω κάτι που θα πάει τον σύλλογο στο επόμενο επίπεδο. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου εδώ και νιώθω μεγάλη ευθύνη για τον σύλλογο και την πίστη που δείχνουν στη δουλειά μου. Αρχικά, έχω τριετές συμβόλαιο. Είμαι στην αρχή του ταξιδιού μου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εποχή Νταμπράουσκας γεμάτη με... στόχους-ThemaSports
20/05 @ 20:14

Εποχή Νταμπράουσκας γεμάτη με... στόχους

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος θα έχει ρόλο Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού και τη διοίκηση άρχισε ήδη τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν.

Το «αντίο» του Λοΐζου στη Χέρενφεν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
20/05 @ 14:15

Το «αντίο» του Λοΐζου στη Χέρενφεν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ανάρτησή του στα social media ο Λοΐζος Λοΐζου, αποχαιρέτησε τη Χέρενφεν και την ευχαρίστηκε για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου-ThemaSports
20/05 @ 13:23

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος, ο οποίος μίλησε για τον χαμένο τελικό κυπέλλου από την Πάφος FC.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας-ThemaSports
20/05 @ 12:32

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας

Το σκηνικό έγινε έξω από το ΓΣΠ πριν τον τελικό Κυπέλλου Πάφος-Ομόνοια και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου-ThemaSports
20/05 @ 11:23

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου

Η σεζόν τελείωσε άδοξα για την Ομόνοια μετά την ήττα στον τελικό και ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τον προγραμματισμό.

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ