Παραδοχή από την Επιτροπή Διαιτησίας: Έγιναν δύο λάθη υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Αλμερία!

Παραδοχή από την Επιτροπή Διαιτησίας: Έγιναν δύο λάθη υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Αλμερία!

Δύο λάθη φαίνεται πως παραδέχτηκε η Επιτροπή Διαιτησίας στις αποφάσεις του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία, που «ξεσήκωσε» πολλές αντιδράσεις στην Ισπανία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στα ισπανικά ΜΜΕ, η Επιτροπή Διαιτησίας της χώρας φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι έγιναν δύο λάθη από τον διαιτητή και από το VAR και καθόρισαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. 

Το πρώτο φαίνεται πως έχει να κάνει με το πέναλτι το οποίο κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης, σε φάση στην οποία προηγήθηκε επιθετικό φάουλ σε αμυντικό της Αλμερία. 

Το δεύτερο είναι το γκολ του Βινίσιους καθώς οι αντιδράσεις είχαν να κάνουν με το αν σκόραρε με τον ώμο ή το χέρι του.

Σε ό,τι αφορά το ακυρωθέν γκολ της Αλμερία, οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι σωστά δεν μέτρησε καθώς προηγήθηκε φάουλ στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τον... βρήκαν - «Μετά από κάθε νίκη ξέρουμε ποιος θα χτυπά τα τύμπανα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον... βρήκαν - «Μετά από κάθε νίκη ξέρουμε ποιος θα χτυπά τα τύμπανα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια 29Μ ανέβασε βίντεο με τον Christian Nnoruka να αναλαμβάνει ρόλο τυμπανιστή στα πανηγύρια που έστησαν παίκτες και κόσμος.