Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την απόφαση της απομάκρυνσης Κόσκελα: «Μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με τον προπονητή και αποφασίστηκε διακοπή της συνεργασίας, καθώς το διάστημα που ήταν μαζί μας ο κ. Κόσκελα δεν παρουσιάστηκε η επιθυμητή βελτίωση που περιμέναμε. Ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Αλέξης Γαρπόζης. Θα έχει και τη στήριξη του Μάριου Νεοφύτου για να προετοιμάσουν την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται για το αυριανό ματς».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί με αυριανή προπόνηση. Μπάστο και Ντέγοεστ δεν υπολογίζονται».

Για τους Γαρπόζη και Νεοφύτου: «Δυο άτομα που γνωρίζουν από έξω και ανακατωτά τι σημαίνει ΑΕΛ. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι το αυριανό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση».

Μέχρι πότε θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Αλέξης Γαρπόζης: «Η απόφαση είναι να αναλάβει τα ηνία της ομάδας για το ματς με τον Απόλλωνα και τον Οθέλλο και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα προκύψει».

Για τις δηλώσεις Κόσκελα: «Ναι τις διάβασα. Δεν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία να πούμε κάτι κακό. Όσο αφορά τις πληρωμές το διαψεύδουμε. Δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα πληρωμών όταν ήταν ο κ. Κόσκελα στην ομάδα. Ήξερε πριν να έρθει ποια ήταν τα οικονομικά δεδομένα. Προσπάθησε να βελτιώσει την ομάδα αλλά δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την απόφαση της Αστυνομίας να παραχωρηθούν 1000 εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΛ, αντί 1500: «Η Αστυνομία πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες της και όχι να κρύβεται. Το γιατί πρέπει να το απαντήσουν οι ίδιοι. Το θέμα αυτό δημιούργησε περισσότερο αναστάτωση. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα. Η ΑΕΛ έχει πάντα υπεύθυνη στάση».

Για την παράδοσή στο  Κύπελλο: «Ελπίζω να συνεχιστεί η παράδοση των τελευταίων χρόνων που θέλει την ΑΕΛ να προκρίνεται στο Κύπελλο επί του Απόλλωνα. Είναι παιχνίδι που το πάθος και η δίψα για πρόκριση υπερισχύει όλων των υπόλοιπων στοιχείων».

Για τα μεταγραφικά και τον Σωτηρίου: «Είναι κάτι που θα το δούμε από την Πέμπτη το πρωί. Έχουμε το δικαίωμα για μία ακόμα μεταγραφή. Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου έχει πρόταση από ομάδα του Ισραήλ. Είναι κάτι που θα το δούμε μετά το αυριανό ματς».

 

 

Tags
ΑΕΛ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ