Χαλάρωση του Μπέκαμ στους... 3 βαθμούς κελσίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλάρωση του Μπέκαμ στους... 3 βαθμούς κελσίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χαλαρώνει απολαμβάνοντας το μπάνιο του σε εξωτερικό χώρο και στους 3 βαθμούς κελσίου.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκει μερικές στιγμές χαλάρωσης. Ο παλαίμαχος άσος του ποδοσφαίρου απόλαυσε το μπάνιο του σε εξωτερικό χώρο και στους 3 βαθμούς κελσίου.

Ο ίδιος ανήρτησε και χαρακτηριστικό video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram "3 βαθμοί εδώ σήμερα, ιδανικό για μια Κυριακή ξεκούρασης. Βικτόρια μπορώ να έχω μια ζεστή σοκολάτα με ένα σφηνάκι Nespresso. Συγγνώμη Βικτόρια μόλις ξέχασα τη μαγική λέξη "παρακαλώ"", έγραψε χαρακτηρτσιτικά.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τη Θέλτα να τη σοκάρει μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 που τη φέρνει στο -4 από την κορυφή, ενώ έχασε τον Μιλιτάο με τραυματισμό.