Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές των αγώνων της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ φάσης του Α’ ομίλου της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν ερχόμενη Κυριακή 18 Μαΐου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
Για την αναβάθμιση του «Αντώνης Παπαδόπουλος»: Είναι χωρισμένο σε δύο τομείς. Υπάρχει μια υποχρέωση 1.050.000 ευρώ για να υλοποιηθεί η συμφωνία. Έγινε συνάντηση και δεσμεύτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να δοθούν τα λεφτά σε περίοδο 4-5 χρόνων, για να μην κλείσει το γήπεδο όταν θα γίνονται οι αναβαθμίσεις. Περιμένουμε το Κράτος. Το σχέδιο είναι για 25 εκατομμύρια. Πρέπει να έχουμε τα κονδύλια πρώτα. Σύμφωνα με τις μελέτες, είναι 3-4 φάσεις. Είναι ολική αναβάθμιση της Δυτικής κερκίδας, της Νότιας με στέγαστρο. Εξωτερικός χώρος στάθμευσης με τετραώροφο πάρκινγκ που θα επικοινωνεί με τη Νότια και τη Δυτική κερκίδα, κατεδάφιση της Βόρειας και κατασκευής από την αρχή και μερική αναβάθμιση της Ανατολικής κερκίδας. Θα μετατραπεί σε γήπεδο κατηγορίας 4».
Για το μέτρο της απαγόρευσης των μετακινήσεων: «Δυστυχώς μόλις παρουσιαστεί κάτι, βρίσκουμε τις εύκολες λύσεις. Με την απειλή κάτι πολύ χειρότερου συμβιβαζόμαστε με το λιγότερο χειρότερο. Μου θυμίζει την ιστορία του κουρέματος που αρχικά μας είπαν να κόψουμε 5% όλοι και είπαμε όχι και στο τέλος δεν έμεινε τίποτε. Αν η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων είναι το μικρότερο κακό ας είναι, αλλά δεν μπορεί να είναι ένα μέτρο για πάντα. Να απομονωθούν αυτοί που δημιουργούν τα προβλήματα.
Δεν ανακαλύψαμε την ταχινόπιττα. Είδαμε χώρες με μεγαλύτερα προβλήματα όπως η Αγγλία να το λύνουν, μπορούμε να βρούμε ανθρώπους που γνωρίζουν, να τους εργοδοτήσουμε και να τους αφήσουμε να το λύσουν. Η απαγόρευση είναι ημίμετρο, παυσίπονο, δεν είναι η λύση. Η λύση να έρθει από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Να μπει μια δομή, ένα σύστημα, να λυθεί το πρόβλημα μια και καλή. Κανένας δεν μπορεί να στερεί από τον σωστό φίλαθλο να βλέπει την ομάδα του σε άλλη έδρα. Είναι απαράδεκτο».
Για τους Συνδέσμους οπαδών: «Πρέπει να τους νομιμοποιήσεις για να είναι υπόλογοι. Όταν δεν έχουν οντότητα, είναι σαν να υπολογίζεις στο πουθενά».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του στο πιο κάτω βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ