Ενενήντα έξι (96) ενώσεις φιλάθλων, των αντίστοιχων ομάδων που αγωνίστηκαν στους ομίλους των τριών διοργανώσεων της UEFA, συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά γραφεία της UEFA στην Ελβετία αυτή την εβδομάδα, σε μία διήμερη εκδήλωση, για μία συζήτηση αφιερωμένη στη βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συλλόγων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από κοινού από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου (UEFA), την ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων (ECA) και την ευρωπαϊκή ένωση φιλάθλων (FSE).

«Ο χτύπος της καρδιάς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται στο ακλόνητο πάθος των φιλάθλων του. Η UEFA έχει δεσμευτεί να συνεχίσει να αναπτύσσει και να υπερασπίζεται τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζουν οι ενώσεις φιλάθλων στην προετοιμασία των αγώνων και στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ συλλόγων και φιλάθλων. Υτή η εκδήλωση δείχνει την κοινή δέσμευση και ενότητα των βασικών ενδιαφερομένων για να διασφαλίσουν ότι οι φίλαθλοι, οι σύλλογοι και η UEFA συνεργάζονται για να βελτιώσουν σημαντικά τις εμπειρίες των αγώνων για όλους τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια των αγώνων μας», τόνισε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA, Τζόρτζιο Μαρκέτι.

«Από τη σεζόν 2012/13, οι ομάδες που αγωνίζονται σε διοργανώσεις ανδρών συλλόγων της UEFA έχουν εντολή να ορίσουν ένα ειδικό υπεύθυνο εκπρόσωπο φιλάθλων, αναγνωρίζοντας τη σημασία της καλλιέργειας εποικοδομητικών σχέσεων μεταξύ συλλόγων, διοικητικών οργάνων και φιλάθλων.

Αυτός λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ των φιλάθλων και του συλλόγου, διευκολύνοντας το διάλογο, την επικοινωνία και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Αν χρησιμοποιηθούν σωστά, ο αντίκτυπός τους εκτείνεται πέρα από τις σχέσεις, επηρεάζοντας τη λήψη αποφάσεων των συλλόγων και εν τέλει βελτιώνοντας την εμπειρία όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι», σημειώνει η UEFA.

Πηγή: sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ίπσουιτς επέστρεψε στην Premier League, 22 χρόνια μετά: Ποιος υποβιβάστηκε, ποιοι είναι στα Play Offs; -ThemaSports
04/05 @ 17:34

Η Ίπσουιτς επέστρεψε στην Premier League, 22 χρόνια μετά: Ποιος υποβιβάστηκε, ποιοι είναι στα Play Offs;

Και κάπου εδώ, η εντυπωσιακή Championship ολοκληρώθηκε. Η Ίπσουιτς επιστρέφει στην Premier League, για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια. Ανεβαίνει μαζί με τη Λέστερ, πανηγυρίζει μία σπουδαία σεζόν και αισθάνεται πως το ποδόσφαιρο είναι ένα… δίκαιο άθλημα. Στην εξάδα η Γουέστ Μπρομ και η Νόριτς, υποβιβάστηκε η Μπέρμιγχαμ με… νίκη, τεράστια σωτηρία για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και την Πλίμουθ!

cosmos «Η μπάλα είναι πόρνη»: Αυτό που λίγοι ξέρουν για την ατάκα του Ίβιτσα Όσιμ που έγραψε ιστορία!-ThemaSports
01/01 @ 11:45

cosmos «Η μπάλα είναι πόρνη»: Αυτό που λίγοι ξέρουν για την ατάκα του Ίβιτσα Όσιμ που έγραψε ιστορία!

Δεν ήταν δικαιολογία. Ήταν (μια ακόμα) απόδειξη ότι τα ‘λεγε… υπερβολικά στα ίσα!

Καθάρισε την Μπόρνμουθ και βροντοφωνάζει ότι θέλει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ-ThemaSports
04/05 @ 16:33

Καθάρισε την Μπόρνμουθ και βροντοφωνάζει ότι θέλει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ

Φωνάζει ότι θέλει τον τίτλο η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» έκαναν... πάρτι στο Λονδίνο με καλεσμένη την Μπόρνμουθ και

Super League: Η πιο μεγάλη μάχη για τον τίτλο – Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ThemaSports
04/05 @ 16:26

Super League: Η πιο μεγάλη μάχη για τον τίτλο – Τι θέλουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Super League: Η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός κρατούν την τύχη στα χέρια τους, κάτι που δεν ισχύει για τον ΠΑΟΚ, ενώ μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει ο Παναθηναϊκός.

Περνά από δοκιμαστικά ο Αμού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/05 @ 12:00

Περνά από δοκιμαστικά ο Αμού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ακινκούμνι Αμού παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρηση του από την Ομόνοια.

Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!-ThemaSports
04/05 @ 16:00

Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα θέλει να βελτιώσει το ρόστερ της σημαντικά και φαίνεται πως το «διαμάντι» της Παρί θέλει να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ