Την πρόθεση της Kυβέρνησης όλοι οι αγώνες να γίνονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αν συνεχιστεί η βία στα γήπεδα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, μετά τα τελευταία περιστατικά που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη βδομάδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο περιθώριο των εγκαινίων έργων στην Ίνεια, ο Πρόεδρος είπε ότι ζήτησε από τον κ. Κούμα, να ενημερώσει τα ποδοσφαιρικά σωματεία ότι «δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση και πρόθεση της πολιτείας είναι, αν δεν τερματιστεί αυτή η κατάσταση πραγμάτων, όλοι οι αγώνες να γίνονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων», σημείωσε, προσθέτοντας ότι χρειάζεται και η συναπόφαση της ΚΟΠ.
Ερωτηθείς για το ζήτημα της αύξησης εγκληματικότητας και τι αναμένεται να κάνει η Κυβέρνηση για το θέμα, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι έχουν γίνει αρκετές δηλώσεις για το συγκεκριμένο, πολύ σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί την κοινωνία. «Αυτό που μετρά είναι η υλοποίηση συγκεκριμένων ενεργειών και η ανακοίνωσή τους αφού υλοποιηθούν», σημείωσε.
Πηγή: ΚΥ.Π.Ε.
Συνέντευξη στο «Πρόγραμμα Αγώνα» της αποψινής (19:00) αναμέτρησης στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Σέρχιο Καστέλ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/10 @ 08:50
Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (18/10) η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.
17/10 @ 21:10
Δείτε τα τέρματα που πέτυχε η Πάφος απέναντι στον Εθνικό Άχνας.
17/10 @ 18:40
Ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) μίλησε στο podcast της Fonbet και αναφέρθηκε στον Πρόδρομο Πετρίδη.
17/10 @ 18:19
Δείτε την ανάρτηση από την Ανόρθωσις Μουτταγιάκας F.C
17/10 @ 17:39
Δείτε τις ενδεκάδες στο Πάφος - Εθνικός Άχνας
17/10 @ 20:07
Η Πάφος FC κέρδισε με 4-0 τον Εθνικός Άχνας ενόψει της 7ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.
BEST OF THEMASPORTS