Μπορεί να πλησιάζει τα 39 του χρόνια, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να σκοράρει!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Πορτογάλος σταρ βρέθηκε στα «Globe Soccer Awards», ποδοσφαιρικά βραβεία που μοιράζονται σε μια λαμπρή τελετή στο Ντουμπάι, και κέρδισε μάλιστα το «βραβείο Μαραντόνα», το οποίο αφορά τον πρώτο σκόρερ του 2023, καθώς έβαλε 54 γκολ μέσα στη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο «CR7» έκανε τις γνωστές του... όχι και τόσο μετριοπαθείς δηλώσεις, ενώ μίλησε για τη μεγάλη ανάπτυξη του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο χαρακτήρισε καλύτερο από το γαλλικό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως ήταν πρώτος σκόρερ της χρονιάς: «Ήμουν ο καλύτερος σκόρερ αυτή τη σεζόν, φανταστείτε να κερδίζεις νεαρούς παίκτες όπως ο Χάαλαντ… Είμαι περήφανος. Και σύντομα θα γίνω 39! Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι αμφιβάλλουν ξανά για μένα και μετά είμαι επιτυχημένος. Δεν με επηρεάζει η κριτική».

Για την πορεία του στη Σαουδική Αραβία: «Αισθάνομαι τόσο χαρούμενος στην Αλ Νασρ, είναι εξαιρετική κίνηση. Η Σαουδική Αραβία είναι σε μια διαδικασία, θα πάρει πολύ… αλλά βήμα-βήμα θα πάνε στο κορυφαίο επίπεδο. Πιστεύω ότι η Saudi Pro League θα είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων πρωταθλημάτων στον κόσμο. Οι άνθρωποι στη Σαουδική Αραβία θα είναι περήφανοι».

Για το πού κατατάσσει το πρωτάθλημα της χώρας: «Η σαουδική λίγκα δεν είναι χειρότερη από το γαλλικό πρωτάθλημα. Η Saudi Pro League είναι πιο ανταγωνιστική από τη Ligue1, μπορώ να το πω μετά από ένα χρόνο που πέρασα εκεί. Είμαστε καλύτεροι από το γαλλικό πρωτάθλημα ήδη τώρα».

Για το πότε έχει σκοπό να σταματήσει: «Δεν ξέρω ακόμη για να είμαι ειλικρινής, αλλά σίγουρα θα είναι σύντομα. Λέγοντας σύντομα εννοώ σε 10 χρόνια (σ.σ. γελάει αστειευόμενος)».

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείδωσε το Champions League με τρομερό Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
16/05 @ 01:30

Κλείδωσε το Champions League με τρομερό Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τον Γκριεζμάν να κάνει χατ τρικ, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 3-0 τη Χετάφε και εξασφάλισε την έξοδο στο Champions League.

Δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία, αλλά θα παίξει Ευρώπη: Κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας η... Κορβινούλ Χουνεντοάρα!-ThemaSports
16/05 @ 00:47

Δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία, αλλά θα παίξει Ευρώπη: Κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας η... Κορβινούλ Χουνεντοάρα!

Παρότι παίζει στη Β’ κατηγορία, η Κορβινούλ Χουνεντοάρα κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας και θα παίξει στα προκριματικά του Europa League.

Η... κατάρα της Αταλάντα καλά κρατεί: Κυπελλούχος Ιταλίας η Γιουβέντους!-ThemaSports
16/05 @ 00:14

Η... κατάρα της Αταλάντα καλά κρατεί: Κυπελλούχος Ιταλίας η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους λύγισε με 1-0 την Αταλάντα και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας για 15η φορά στην ιστορία της. Πέμπτος συνεχόμενος χαμένος τελικός για τους Μπεργκαμάσκι...

Κλείνει το μάτι στην Ευρώπη η Τσέλσι, νίκη... ελπίδας για Γιουνάιτεντ-ThemaSports
16/05 @ 00:08

Κλείνει το μάτι στην Ευρώπη η Τσέλσι, νίκη... ελπίδας για Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι πέρασε από την έδρα της Μπράιτον, επικρατώντας 2-1 και αγκαλιάζει την 6η θέση, με τη Γιουνάιτεντ να λυγίζει 3-2 τη Νιούκαστλ, αλλά αμφότερες να ελπίζουν για Ευρώπη.

Άλωσε τη Νίκαια με «λάμψη» του 18χρονου Ζαγκέ η Παρί - Χάνει την Ευρώπη η Μαρσέιγ!-ThemaSports
16/05 @ 00:00

Άλωσε τη Νίκαια με «λάμψη» του 18χρονου Ζαγκέ η Παρί - Χάνει την Ευρώπη η Μαρσέιγ!

Η Παρί νίκησε 2-1 τη Νις με δύο γκολ του 18χρονου Γιοράμ Ζαγκέ, ενώ η Μαρσέιγ έχασε 1-0 από τη Ρεμς και ψάχνει «θαύμα» για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Συνέτριψε την Κιλμάρνοκ και κατέκτησε το 54ο πρωτάθλημα της ιστορίας της η Σέλτικ!-ThemaSports
15/05 @ 23:41

Συνέτριψε την Κιλμάρνοκ και κατέκτησε το 54ο πρωτάθλημα της ιστορίας της η Σέλτικ!

Η Σέλτικ συνέτριψε με 5-0 την Κιλμάρνοκ και κατέκτησε και μαθηματικό το πρωτάθλημα Σκωτίας για 3η διαδοχική χρονιά και 54η στην ιστορία της!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ