Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Goal» ο Εντι Χάου είχε εισηγηθεί τη λύση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και η ομάδα της βόρειας Αγγλίας πρόσφερε 40 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν αρνητικά.
Έτσι η Νιούκαστλ τράφηκε στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Χιλάλ ζητώντας το δανεισμό του Ρούμπεν Νέβες για έξι μήνες. Ο Πορτογάλος χαφ όμως αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Premier League, όπου αγωνιζόταν έως το περασμένο καλοκαίρι στη Γουλβς.
Πλέον ο Χάου εισηγήθηκε την απόκτηση του Τζόσουα Κίμιχ. Ο 28χρονος Γερμανός διεθνής μέσος θέλει μεν να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την Μπάγερν κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Η αγγλική ομάδα, πάντως, φέρεται να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ στους Βαυαρούς.
Sdna.gr