Σκούρα τα πράγματα για τα Σωματεία – Ζητούν περισσότερο χρόνο για αποπληρωμή των χρεών - Πλησιάζει το τέλος της προθεσμίας
Τρέχουν και δεν φτάνουν ποδοσφαιρικές εταιρείες για να βρουν χρήματα για να εξοφλήσουν κάποια από τα φορολογικά τους χρέη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι Κατωκοπιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Ιορδανού διεθνή ποδοσφαιριστή, Omar Hani.
Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στο Αζερμπαϊτζάν με τη φανέλα της Gabala. Αγωνίστηκε 85 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και μέτρησε τέσσερα γκολ και εφτά ασιστ, οι δυο εξ αυτών απέναντι στην Ομόνοια στο δεύτερο γύρο του Europa Conference League.
Η Δόξα αποτελεί τον τρίτο ποδοσφαιρικό σταθμό του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο. Αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ το 2019 και αγωνίστηκε σε δυο αγώνες και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, όπου είχε δυο γκολ και μια ασιστ.
Ο Ιορδανός θα αγωνίζεται με τον αριθμό 99.
Καλωσορίζουμε τον Hani και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας.