Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά και την συνάντηση με την ΚΟΠ για τη βία στα γήπεδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για τη συνάντηση με την ΚΟΠ: «Θέσαμε κάποιες προτάσεις στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Είναι κάποια μέτρα ριζοσπαστικά, είμαστε πολύ κοντά σε σύγκριση με τις σκέψεις τις Ομοσπονδίας πάνω σε αυτό, για τα μέτρα, αλλά μετά από τη συνεδρία με τα μέλη μας και συνεννόηση με την Ομοσπονδία θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη να κάνουμε».

«Είναι θετικό που υπήρξε σύγκληση απόψεων θα προσπαθήσουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των μελών μας. Αυτό είναι πρωτεύων. Ασφάλεια των παικτών αλλά και όλων όσων εργάζονται για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογεί. Είναι εκτός ελέγχου η κατάσταση, από τύχη δεν θρηνήσαμε ακόμη θύματα. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, ειδικά ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης. Αναμένω ακόμη απάντησή του Υπουργείου για συνάντηση από την περασμένη εβδομάδα που στείλαμε επιστολή. Είναι πολλά θέματα που πρέπει να μελετηθούν…».

«Έχουμε στην κατοχή μας βίντεο που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι αυτοί που πάνε για ένα μεροκάματο δεν εκπαιδεύτηκαν σωστά και υπάρχουν ελλείψεις και μειωμένος αριθμός επιτηρητών. Είναι ξέφραγο αμπέλι τα γήπεδα. Το πιο ανησυχητικό είναι όλη αυτή η στάση των Υπευθύνων που παραδέχονται την ύπαρξη του προβλήματος εδώ και χρόνια και δεν δίνεται η λύση από την Πολιτεία…».

«Γνωρίζουν οι Αστυνομικοί ότι παρανομούν και δεν μπορούν να τους συλλάβουν. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τηρούνται. Τι σημαίνει δεν μπορώ να μπω σε ένα λεωφορείο με οπαδούς και να τους ελέγξω και ταυτόχρονα τους συνοδεύω. Αν έπαιζα ποδόσφαιρο, ούτε την περασμένη εβδομάδα δεν θα έμπαινα στο γήπεδο εγώ να παίξω».

Για το ενδεχόμενο αποχής: «Εάν δεν παρθούν μέτρα και δοθούν εγγυήσεις για την ασφάλειά τους, δεν θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές. Τα γήπεδα πρέπει να γίνουν προσιτά προς τον κόσμο. Πολύ πιθανόν, ναι, να προβούμε σε αποχή. Αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορούμε να δράσουμε. Θα δούμε. Θα το συζητήσουμε με τα παιδιά που θα έρθουν πάνω το απόγευμα και η μέρα είναι μεγάλη. Δουλεύουμε απάνω στην ανακοίνωση να δούμε πως θα τοποθετηθούμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/05 @ 14:32

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χρίστος Γουΐλερ δημοσίευσε φωτογραφία από τον Αρχάγγελο τη νικήτρια ομάδα της προπόνησης.

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...-ThemaSports
30/04 @ 16:51

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Δεν είναι για γέλια μερικά πράγματα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ