Έγινε το μπαμ: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας!

Έγινε το μπαμ: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός όχι μόνο συμφώνησε με την Τράμπζονσπορ αλλά πήρε και τις υπογραφές από τον Τάσο Μπακασέτα σε μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε με συνολικό κόστος άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ!

Η τουρκική ομάδα συμφώνησε να πάρει ένα ποσό λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο για να αφήσει τον Μπακασέτα με μοναδικό όρο να αγωνιστεί στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ την Κυριακή για τελευταία φορά. 

Ο Μπακασέτας που ήταν καιρό ψημένος, έβαλε τις υπογραφές και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε!

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος θα έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2026 και η καθαρή αμοιβή του θα ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, που μαζί με τα μπόνους θα πλησιάζουν σε ύψη που ο Παναθηναϊκός δεν είχε φτάσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια για Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Με βάση όλα τα παραπάνω, το συνολικό κόστος της μεταγραφής πλησιάζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και εξυπακούεται ότι με τους φόρους ξεπερνά αρκετά το ποσό. 

Μια μεταγραφή που δείχνει τη δίψα όλων για να φτάσει ο Παναθηναϊκός μετά από 14 χρόνια στη Γη της Επαγγελίας.

Οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει να αγωνιστεί ο Μπακασέτας την Κυριακή με την Τράμπζονσπορ κόντρα στη Γαλατά και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην Αθήνα ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τα πράσινα ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πέφτοντας αμέσως στα βαθιά.

Sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Λιόλιος για τις 49 κατηγορίες που αντιμετωπίζει: «Δεν έχω καμία εμπλοκή, προσπάθησαν να με εκβιάσουν»

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Λιόλιος για τις 49 κατηγορίες που αντιμετωπίζει: «Δεν έχω καμία εμπλοκή, προσπάθησαν να με εκβιάσουν»

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ αρνείται κάθε εμπλοκή και χαρακτηρίζει το κατηγορητήριο «αόριστο και αναπόδεικτο» – Τι υποστηρίζει για τη συνάντηση με τον Στασινόπουλο, τα μηνύματα με τον Παπαθεοδώρου και τις αντιφάσεις στις καταθέσεις μαρτύρων.