Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας picenotime ο Γκαλιόλο συμπεριλαμβάνεται στους μεταγραφικούς στόχους της Άσκολι για τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιταλία και έχει ανάψει το πράσινο φως για την υλοποίηση της μεταγραφής του.

Ο 33χρόνος κεντρικός αμυντικός, διαθέτει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την ΑΕΚ και χρειάζεται να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα της Λάρνακας, για να πει το «ναι» στην παραχώρηση του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μια σημαντική εβδομάδα μεταγραφών ανοίγει για την Άσκολι. Η προτεραιότητα του αθλητικού διευθυντή Marco Giannitti είναι να ενισχύσει την άμυνα.

Βασικός στόχος παραμένει ο 33χρονος Riccardo Gagliolo, με συμβόλαιο με την Aek Larnaca έως τις 30 Ιουνίου 2025.

Ο παίκτης, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, έχει ήδη δώσει το οκ για να επιστρέψει στην Ιταλία, αλλά ορισμένα ζητήματα πρέπει να επιλυθούν ακόμη οικονομικά και δημοσιονομικά θέματα με τον κιτρινοπράσινο σύλλογο πριν μπορέσει να απελευθερωθεί και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Άσκολι.

Ο στόχος είναι η επίτευξη συμφωνίας εντός 48 ωρών, με την ελπίδα να μπορέσει ο Ιταλο-Σουηδός σέντερ μπακ να κάνει μερικές προπονήσεις με τη νέα του ομάδα πριν από τον αγώνα με την Μπάρι που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:50

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)

Στιγμές από το παρελθόν θυμάται η ΑΕΚ με διπλό από το ΓΣΠ επι εποχής Μπεν Σιμόν

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!-ThemaSports
01/05 @ 20:38

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!

Βάλθηκε να... τρελάνει κόσμο ο Άντονι Ιραόλα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάνει τρομερά πράγματα στον πάγκο της Μπόρνμουθ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ  -ThemaSports
30/04 @ 22:45

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ, σχετικά με το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να πάρει μέρος της Βόρειας κερκίδας.

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/04 @ 16:57

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του αγώνα με την Ανόρθωση δημοσίευσε η AEΚ στα social media.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ