Themasports teamΜε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Ουγγαρίας ο ατζέντης του Άνταμ Λανγκ, Ζόλταν Ίλες, έριξε καρφιά στον Αυγουστή για την μη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ατζέντης Λανγκ: «Ενδιαφέρεται για Τουρκία, είναι μια σοβαρή πρόκληση»
«Είναι στον σύλλογο για τεσσεράμισι χρόνια, τον εκτιμούν, όλα είναι καλά, αλλά το τουρκικό πρωτάθλημα θα ήταν μια σοβαρή πρόκληση και ένα ξεκάθαρο βήμα επαγγελματικά, γι’ αυτό τον ενδιαφέρει αυτή η ευκαιρία. Φυσικά , ήταν βολικό που ο πρώην προπονητής τον άφησε εκτός ομάδας για μια περίοδο 9-10 αγώνων, αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ εδώ και τέσσερα χρόνια, όλοι ήταν περίεργοι. Αλλά ο Άνταμ ενδιαφέρεται σίγουρα για αυτή την πρόκληση, αν παρουσιαστεί η ευκαιρία, θα ήθελε να μετακομίσει στην Τουρκία».
Στις πρώτες 10 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, η Ομόνοια είχε τον καλύτερο απολογισμό στα ντέρμπι κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/11 @ 19:48
Στις πρώτες 10 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, η Ομόνοια είχε τον καλύτερο απολογισμό στα ντέρμπι κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα.
13/11 @ 16:39
Ανάρτηση από την Ομόνοια για τα 23 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα, που είναι η καλύτερη επίδοση των τελευταίων 20 χρόνων.
13/11 @ 14:55
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «On Air Review» με την Μαρία Βασιλειάδου μίλησε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος φούτσαλ της Ομόνοιας, Άγγελος Σακκάς.
13/11 @ 12:34
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ομόνοιας στο «Ηλίας Πούλλος» με τους πράσινους να δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες από την προπόνηση.
13/11 @ 08:38
Στο βίντεο που δημοσίευσε η Ομόνοια με πλάνα από τη χθεσινή προπόνηση, ξεχώρισε η παρουσία των Κουλιμπαλί και Άιτινγκ, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα και δείχνουν ότι μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση, προκαλώντας φυσικά ικανοποίηση στον Χένινγκ Μπεργκ, αφού πρόκειται για δύο πολύτιμες μονάδες της... καλοκουρδισμένης «πράσινης μηχανής».
12/11 @ 16:22
Η Ομόνοια με βίντεο ανάρτησε πλάνα από την πρωινή προπόνηση.
BEST OF THEMASPORTS