ΘΡΥΛΟΣ ετών 72! Γενέθλια ημέρα για τους «γαλάζιους» της Λεμεσού
Γενέθλια μέρα η σημερινή για τον Απόλλωνα καθώς το σωματείο της Λεμεσού ιδρύθηκε σαν σήμερα, 14 Απριλίου 1954.




Αυτή την φορά γίνεται αναφορά από τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιάνλουκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Ρετζιάνα για τον Κύπριο εξτρέμ.
Πέρι ενδιαφέροντος Ιταλικών ομάδων είχε γραφτεί και νωρίτερα, μία από αυτές ήταν η Παλέρμο και τώρα αποκαλύφθηκε ακόμη μία. .
Αναφέρει πως θέλει να αποκτήσει τον Λοΐζου με την μορφή δανεισμού και να υπάρχει option αγοράς, ενώ σημειώνει και για το ενδιαφέρον της Πλίμουθ.
Η Ρετζιάνα αγωνίζεται στην Serie B (2η κατηγορία) και βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

#Calciomercato, #SerieB | @Reggiana1919_IT interessata a Loizos #Loizou: la situazione https://t.co/g9SbCL3zy6
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) January 15, 2024
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις