Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη νίκη της ομάδας κόντρα στην ΑΕΛ: «Καλό μεσημέρι! Το ματς ήταν δύσκολο, και η νίκη ήταν σημαντική για πολλούς λόγους. Η ΑΕΛ μας έπαιξε στα ίσα, στο πρώτο ημίχρονο ίσως ήταν καλύτερη στα σημεία. Στο δεύτερο μισό ανεβάσαμε την επίδοση μας και δικαίως κερδίσαμε το ματς. Η συνολική εικόνα του πρωταθλήματος, δείχνει ότι θα πάμε στα «play-offs» με μικρές διαφορές. Αυτή η εξέλιξη καθιστά το πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό και εμάς ιδιαίτερα προσεκτικούς. Συνεχώς γίνονται ανατροπές, άρα εμείς πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας. Το παιχνίδι του κυπέλλου με ενδιαφέρει πολύ, διότι θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».

Για τον Γκασαμά: «Ο Σεκού είναι εξαιρετικός και όταν σκοράρει δεν δεχόμαστε τέρμα. Σημαντική η συνεισφορά του, όπως και εκείνη του Καστέλ, ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουν έτσι ως το τέλος της σεζόν».

Για τις επιστροφές: «Είναι ένα διάστημα με επιστροφές. Έρχεται και η σειρά του Κάργα έτσι ώστε να πάρει λεπτά στους αγώνες μας. Ο προπονητής μας θα έχει επιλογές και είμαστε χαροποιημένοι με αυτό».

Για τον Περέα: «Πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής του. Είμαστε σε αναμονή σήμερα, καθώς έγιναν κινήσεις. Θα δούμε εάν θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα του κυπέλλου».

Για τους μέσους που ενδιαφέρουν την ομάδα: «Δεν έχουμε μπει σε ονοματολογία, κάτι που δεν θα κάνω ούτε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι, παρόλο που ψάχνουμε παίκτη στη μεσαία γραμμή».

Για τη διαιτησία: «Είναι επιπέδου ελίτ αυτός ο διαιτητής. Το πρόβλημα ήταν η διάθεση του, η οποία φάνηκε στον αγώνα. Δεν ήταν στο επίπεδο που βρίσκεται συνήθως. Επισημάναμε ότι η διαιτησία ήταν κάτω του μετρίου και δημιούργησε αρκετά παράπονα. Δεν θα αναλύσω φάσεις, ο κόσμος παρατηρεί τους αγώνες. Τοποθετούμαστε με ηρεμία, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα σχολιάζουμε τις διαιτησίες».

Για την πορεία των «ΚΑΣ ΓΚΟΛ»: «Ξεπεράσαμε τα 1.500 «ΚΑΣ ΓΚΟΛ» και είναι σημαντικός αριθμός. Ο στόχος των 2.000 είναι εφικτός. Αν επιτευχθεί θα στηριχθεί η κίνηση της ομάδας για ενίσχυση. Θα καταστεί απόλυτα δυνατή μία μεταγραφή για μέσο ποδοσφαιριστή, εάν φύγουν άλλα 500 κασκόλ»..

Για το κύπελλο και τη δοκιμασία με την Ομόνοια 29Μ: «Τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς οι ποδοσφαιριστές έκαναν δύο προπονήσεις. Θα δούμε τις επιλογές του προπονητή για την αποστολή, στόχος μας η πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι οπαδοί μας θα κάτσουν στο νότιο πέταλο, αυτό είναι γνωστό εδώ και μέρες».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 09:47

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αινιγματικό μήνυμα στα social media από τον Τσίκο Μπάνζα...

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ