Πόλυς Χαραλάμπους

Ήταν για άλλο ένα ματς κυνικός ο Άρης, πήρε τη ρεβάνς από τον Απόλλωνα για την ήττα στον πρώτο γύρο. Οι πράσινοι δεν έφτιαξαν παρά πολλές φάσεις, βρήκαν το γκολ σχετικά νωρίς με τον Μόντνορ, κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά το προβάδισμα τους μέχρι το φινάλε…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέρασαν δύσκολες στιγμές, περισσότερο στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης. Ο Βανά Άλβες στην 100η συμμετοχή με τα χρώματα της ομάδας, έκανε εκείνη την σούπερ – επέμβαση στο μακρινό σουτ του Νταρίκουα.

Όπως και μια εβδομάδα νωρίτερα με την Ομόνοια, η ομάδα του Σπιλέφσκι, δεν… πανικοβλήθηκε όταν έμεινε με παίχτη λιγότερο (72’ αποβολή Καζού).

Οχυρώθηκαν σωστά στα μετόπισθεν, ξεχώρισε με την ηγετική του παρουσία ο «βράχος» Ουρόσεβιτς (μετά την αποβολή έπαιξε αριστερό μπακ), θετικό ντεμπούτο έκανε ο Πολωνός Μάτισικ. Σπουδαία παρουσία είχε στο πρώτο ημίχρονο ο Σέρβος χαφ Νίκολιτς.

Ο κύκλος των ντέρμπι δεν τελείωσε με τον Απόλλωνα, αφού την προσεχή Δευτέρα θα φιλοξενήσουν την δεύτερη στον πίνακα Ανόρθωση στο «Άλφαμέγα». Αν καταφέρουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους πάνω στην Κυρία, τότε θα στείλουν πιο ηχηρό μήνυμα, ότι μπορούν να διεκδικήσουν το back to back.

O Καζού λογικά θα δηλωθεί να παίξει με Ανόρθωση και να κάτσει με Εθνικό. Θα είναι έξω ο Μαμαντού Σανέ, θα εκτίσει την ποινή του για την κόκκινη που δέχθηκε με Ομόνοια. Επιστρέφει ο Ζόκε.

*Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο Πορτογάλος Έντι Σεμέδο, ο διάδοχος του Σάβι Μπαμπίγκα. Είδε το χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα, παρέα με τον μάνατζερ του Ρούι Τζούνιορ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια-ThemaSports
01/05 @ 17:24

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση, στο +1 από την Πάφο και κρατάει την τύχη στα χέρια του ενόψει της τελευταίας «στροφής», αφού αν κερδίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει το συγκρότημα του Καρσέδο στο ματς με την Ομόνοια.

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»-ThemaSports
01/05 @ 13:00

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»

Συγχαρητήρια και μήνυμα από τον Άρη για την βράβευση στις 100 συμμετοχές του Σπιλέφσκι

Κάντο όπως τότε!-ThemaSports
01/05 @ 11:20

Κάντο όπως τότε!

Ο Άρης θα επιδιώξει να κλειδώσει την Ευρώπη όπως έπραξε και πριν δύο χρόνια

«Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου» (Βίντεο)-ThemaSports
01/05 @ 09:00

«Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου» (Βίντεο)

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη Κ15, Αλέξη Χριστοδούλου.

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα… -ThemaSports
30/04 @ 08:49

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα…

Πριν ο Σάβι Μπαμπίγκα κλείσει τυπικά στην Γαλλική Τουλούζ, είχαν έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ήταν ο Πορτογάλος Έντι Σεμέδο, που ήρθε μέσα του Γενάρη από την Πολωνική Ραντόμιακ.

«Ο προπονητής μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του, έχουν υπόψιν τους κάποιους παίκτες»-ThemaSports
29/04 @ 14:50

«Ο προπονητής μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του, έχουν υπόψιν τους κάποιους παίκτες»

Ο Kώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη, «στάθηκε» στο ισόπαλο παιχνίδι με την Πάφο και στην προσπάθεια που κάνει η Λεμεσιανή ομάδα για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ