Ο Γιάννης κράτησε ζωντανούς τους Μπακς και ο Λίλαρντ «ξέρανε» τους Κινγκς!

Ο Γιάννης κράτησε ζωντανούς τους Μπακς και ο Λίλαρντ «ξέρανε» τους Κινγκς!

Απίθανο ματς έγινε στο «Fiserv Forum», με τους Μπακς να επικρατούν 143-142 στην παράταση των Κινγκς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα γεμάτο triple double, κρατώντας στο παιχνίδι το Μιλγουόκι και ο Ντάμιαν Λίλαρντ «σκότωσε» στο φινάλε με buzzer beater τρίποντο τους «βασιλιάδες».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 27 πόντους (9/14 δίποντα, 9/14 βολές), μαζεύοντας 10 ριμπάουντ και μοιράζοντας 10 ασίστ, ενώ είχε 3 κλεψίματα, 4 λάθη, 4 φάουλ σε 40:23.

Από τη μεριά του, ο Λίλαρντ σκόραρε 29 πόντους (4/10 δίποντα, 5/13 τρίποντα, 6/6 βολές), ενώ είχε 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ), διψήφιοι ήταν επίσης ο Μπρουκ Λόπεζ με 17 (3/6 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 μπλοκ), ο Μαλίκ Μπίσλι είχε 23 (5/9 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), ο Μπόμπι Πόρτις σκόραρε 22 (7/9 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 10 ριμπάουντ) και ο Κάμερον Πέιν τελείωσε τον αγώνα 15 (3/4 τρίποντα)

Εκείνος που ξεχώρισε για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Σαμπόνις, που έκανε επίσης triple double με 21 πόντους, 15 ασίστ και 13 ριμπάουντ, ενώ 32 πόντους σκόραρε ο Φοξ, 28 ο Μονκ και ο Χουέρτερ ήταν «διπλός» με 26 πόντους με 10 ριμπάουντ. Ο Σάσα Βεζένκοφ έπαιξε μόλις 6 λεπτά, έχοντας 4 πόντους και 1 ριμπάουντ, με 2/2 δίποντα και 0/2 τρίποντα.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της 4ης περιόδου, ο Μάικ Μπράουν ξέσπασε κατά ενός διαιτητή, εναντίον του οποίου όρμηξε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί και να φύγει νωρίτερα για τα αποδυτήρια, στο γήπεδο των Μπακς.

Τα δωδεκάλεπτα: 32-37, 68-66, 95-91, 128-128 (κ.α.), 143-142

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αγόρι σφήνωσε λουκέτο στη μύτη του και χρειάστηκε επέμβαση πυροσβεστών για την αφαίρεση

Αγόρι σφήνωσε λουκέτο στη μύτη του και χρειάστηκε επέμβαση πυροσβεστών για την αφαίρεση

Viral έγιναν οι φωτογραφίες μικρού αγοριού στην Κίνα που έβαλε λουκέτο με συνδυασμό στη μύτη του και δεν μπορούσε να το αφαιρέσει, με την Πυροσβεστική να αναλαμβάνει τελικά την επιχείρηση.