Στο match program του Απόλλωνα για τον αγώνα με τον Άρη, φιλοξενούνται δηλώσεις το προπονητή της Λεμεσιανής ομάδας, Πάμπλο Ματσίν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε αναλυτικά το match program - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αναλυτικά:

«Πάντοτε πριν τα παιχνίδια προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Η θετική στάση πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική καθώς δίνει αυτοπεποίθηση σε όλους. Προσπαθώ επίσης να το μεταφέρω και στους ποδοσφαιριστές μου και σε ότι περιβάλλει την ομάδα. Βλέπω ότι οι ποδοσφαιριστές βελτιώνονται καθημερινά. Πιστεύουν σε εμένα, στις ιδέες μου και αισθάνομαι ότι με εμπιστεύονται. Ακολουθούν τις οδηγίες μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ο τρόπος και η ιδέα σε ότι αφορά το παιχνίδι που θέλω να παίζουμε είναι πολύ απαιτητικά. Χρειάζεται καθημερινά σκληρή δουλειά, απόλυτη συγκέντρωση και τρέξιμο. Πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε, υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος για να φτάσουμε εκεί που επιθυμώ. Βήμα με βήμα θα το πετύχουμε. Αυτό που προέχει είναι τα θετικά αποτελέσματα, τα οποία θα βοηθήσουν την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη.

Ένας άλλος τρόπος για να βελτιωθούμε είναι οι μεταγραφές. Προς το παρόν προχωρήσαμε σε δύο προσθήκες. Είναι προφανές ότι αγωνιζόμαστε με δύο επιθετικούς και η παρουσία ακόμη ενός ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση ήταν απαραίτητη. Καταρχάς να αναφερθεί ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι καθόλου εύκολη αλλά είμαι χαρούμενος για τις προσθήκες που έγιναν μέχρι τώρα. Ο Μπακένγκα είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ένας γρήγορος επιθετικός με πολύ επιθετικότητα στο παιχνίδι του και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει και τώρα αλλά και στην επόμενη σεζόν.

Ο Μπρούνο είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρουν όλοι και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Έχει μεγάλη εμπειρία από την Κύπρο αλλά είναι χωρίς αγωνιστική δράση εδώ και λίγο καιρό και θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο. Το ιδανικό είναι οι ποδοσφαιριστές να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να περιμένουμε. Αν συνυπολογίσουμε όμως τα δεδομένα, σχετικά με την αξία και την ικανότητά του, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει.

Αναφορικά με απόψε, έχουμε κάποιες απουσίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά θα βρούμε τις λύσεις. Έχουμε τραυματίες στο κέντρο αλλά είναι και τιμωρημένος ο Πέρετζ που αγωνίζεται εκεί.

Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ως κυριότερο στοιχείο τη γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Διαθέτουν ένα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ με ταχύτατους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με έντονο και γρήγορο ρυθμό. Θα είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι, ωστόσο είναι αυτονόητο ότι θα μπούμε στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσουμε.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στους οπαδούς μας. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα με την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο. Μου έκανε κι εντύπωση μάλιστα που λόγω των βεγγαλικών καθυστέρησε και η έναρξη του αγώνα.

Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη που μας δίνουν. Τους αισθανόμαστε και μας βοηθούν πάρα πολύ στο γήπεδο.»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ