Με ανακοίνωση που εξέδωσε η «Θύρα 9», ενημερώνει για την απόφαση της Επιτροπής να πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας για την κάρτα φιλάθλου έξω από το ΓΣΠ με προορισμό την Βόρεια Κερκίδα, στο παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τρίτης (16/01) με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ!!!

ΩΡΑ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 18:30 / ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9,

Η Τρίτη που θα ξημερώσει στις 16 Ιανουαρίου, δεν είναι μια συνηθισμένη Τρίτη. Είναι μέρα ορόσημο που αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι η απόφαση της ΘΥΡΑ 9, για να ιδρύσει την ΟΜΟΝΟΙΑ που με βία μας την πήραν, ήταν η πιο ώριμη απόφαση που πάρθηκε στην Ιστορία μας. Ήταν μια ανάγκη που την πήραμε και την κάναμε φυλακτό μα και όρκο.

Η Τρίτη που έρχεται είναι μια μέρα αλλιώτικη για εμάς, μια μέρα δικαίωσης, καθώς νιώθουμε ότι την ΟΜΟΝΟΙΑ την μεγαλώσαμε τόσο, ώστε να βρούμε και πάλι τους παραδοσιακούς μας εχθρούς στο δρόμο μας. Δεν σημαίνει πως ακουμπήσαμε ταβάνι, μα ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Σημαίνει ότι αναγκάσαμε τους πάντες να μιλάνε για εμάς.

Αυτοί που μας αγνοούσαν τώρα μας κρυφοκοιτάζουν. Αυτοί που κάποτε δεν μας υπολόγιζαν, τώρα μας βλέπουν να ερχόμαστε. Αυτοί που κάποτε γελούσαν με την προσπάθεια μας, τώρα καταπίνουν τα γέλια τους. Αυτοί που κάποτε μας χλεύαζαν, τώρα μας θαυμάζουν και μας ζηλεύουν.

Ποτέ δεν είπαμε ότι ο δρόμος που διαλέξαμε θα ήταν εύκολος. Αν ήταν, δεν θα είχε και νόημα να καμαρώνουμε γι΄ αυτά που καταφέραμε. Είπαμε μονάχα ότι αξίζει. Και μπήκαμε στην φωτιά και καήκαμε για το όνειρο. Το όνειρο που μέρα με τη μέρα το ζούμε και του δίνουμε πνοή.

Η Τρίτη λοιπόν θα μας βρει με έναν αντίπαλο γνώριμο για εμάς και η τρίχα είναι κάγκελο, οι παλμοί ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα και περιμένουμε πως και πως να ξημερώσει αυτή η μέρα να αναμετρηθούμε με την Ιστορία μας.

Ο λόγος που λέμε να αναμετρηθούμε με την ιστορία μας και όχι με τους ....... απέναντι, είναι γιατί η οποιαδήποτε αναμέτρηση μαζί τους έχει προκαθορισμένο αποτέλεσμα και όλοι το γνωρίζουν. Τι να πρωτοπούμε για δαύτους; Που μπορούν να αναμετρηθούν με την ΘΥΡΑ 9;

Μετά από τόσα χρόνια και πάλι λοιπόν στο γήπεδο που του δώσαμε χρώμα. Και πάλι στο ΓΣΠ. Τόσο κοντά, όμως και τόσο μακριά, καθώς αυτός ο άθλιος τρομονόμος δεν θα μας επιτρέψει να σταθούμε στην Βόρεια και να απολαύσουμε την αγαπούλα.

Αυτό δεν θα μας εμποδίσει όμως σε κανένα βαθμό να παρευρεθούμε σύσσωμοι έξω από το πέταλο και να σταθούμε όσο γίνεται πιο κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ.

Η Επιτροπή Της ΘΥΡΑ 9 αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας για τον τρομονόμο και την κάρτα οπαδού, έξω από το ΓΣΠ με προορισμό την Βόρεια Κερκίδα.

Αυτός ο άθλιος νόμος δεν μπορεί να εφαρμοστεί και αποδεικνύεται σχεδόν εβδομαδιαίως. Ας το πάρουν χαμπάρι οι αρμόδιοι και ας τον βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ή όπου αλλού θέλουν.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

ΥΓ. Γίνονται προσπάθειες για να τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες έξω από την ΒΟΡΕΙΑ και να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι. Νεότερα από την Διοίκηση του Σωματείου μας εντός των επόμενων ημερών

ΥΓ.1 Κανείς να μην σταθεί στη Βόρεια.

ΥΓ.2 Την Τρίτη θα σας δοθεί η μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε την μάχη της κερκίδας. Χαρείτε την!
ΤΩΡΑ ΓΕΝΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ – ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
16/05 @ 19:00

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ

Δεν επιβεβαιώνονται ακόμη οι πληροφορίες ότι η Ομόνοια 29Μ θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Περιστερώνας στην Α' κατηγορία τη νέα σεζόν (2024-2025).

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»-ThemaSports
16/05 @ 15:43

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της Ομόνοιας 29Μ, Ανδρέας Σάββα.

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα-ThemaSports
15/05 @ 15:23

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των διοικούντων την Ομόνοια 29ης Μαΐου για την εξεύρεση της έδρας της ομάδας για την σεζόν 2024/25.

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
14/05 @ 19:31

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ελλαδίτη προπονητή Γιώργο Πετράκη είναι η Ομόνοια 29ης Μαΐου.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...-ThemaSports
13/05 @ 16:27

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...

Η ανακοίνωση:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ