Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε - Ταπεινωτική ήττα για Βαγιεκάνο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)
Η Έλτσε υποχρέωσε τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε ταπεινωτική ήττα, καθώς επικράτησε 4-0, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πανηγύρισε και η Μπέτις κόντρα στη Χετάφε.


Πρόκειται για Νορβηγό επιθετικό που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Σταμπάεκ.
Το πρωτάθλημα Νορβηγίας αρχίζει τον Απρίλιο και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο, με τον Μπακένγκα να μετρά την τελευταία του συμμετοχή στις 3 Δεκεμβρίου. Η ομάδα του τερμάτισε προτελευταία και υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία.
Ο ίδιος μέτρησε 30 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας σκοράρει 11 γκολ. Μάλιστα η ομάδα του είχε σκοράρει 30 γκολ σε όλη την σεζόν στο πρωτάθλημα, με τον ίδιο να σκοράρει τα 9.
Ο Απόλλωνας τον φέρνει στην Κύπρο, με σκοπό να προσφέρει σημαντικά στον τομέα σκοραρίσματος. Κατάφερε να σκοράρει 11 σε μια ομάδα που πάλευε για να σωθεί, αρά έχει τα φόντα να βοηθήσει σημαντικά.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις