Ο Αρτέτα θέλει στην Άρσεναλ το ταλέντο της Σοσιεδάδ!

Ο Αρτέτα θέλει στην Άρσεναλ το ταλέντο της Σοσιεδάδ!

Ο Μίκελ Αρτέτα θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ και, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN», έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Τόμας Παρτέι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Αρτέτα έχει καταλήξει στην αναζήτηση για νέο μέσο και επιμένει στη λύση του Μάρτιν Θουμπιμέντι Ιμπάνιεθ, ο οποίος κάνει  καταπληκτική σεζόν και φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Σοσιεδάδ.

Οι «κανονιέρηδες» επιμένουν στη λύση του 24χρονου διεθνή άσου, μολονότι πρόσφατα υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Σοσιεδάδ έως το καλοκαίρι του 2027. Μάλιστα η ομάδα του Λονδίνου είναι έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα εξαγοράς, που φθάνει στα 60 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκλονιστική ΟΜΙΛΙΑ Χρίστου Μαραγκού: «Είστε έτοιμοι να σηκώσουμε και πάλι ψηλά την Ανόρθωση;»

Συγκλονιστική ΟΜΙΛΙΑ Χρίστου Μαραγκού: «Είστε έτοιμοι να σηκώσουμε και πάλι ψηλά την Ανόρθωση;»

Με ιδιαίτερη συγκίνηση απευθύνθηκε για πρώτη φορά στους φίλους της Ανόρθωσης ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Χρίστος Μαραγκός, στο πλαίσιο της αποψινής εκδήλωσης παρουσίασης της ομάδας στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».