Η FIFA τιμώρησε την Αργεντινή - Δείτε γιατί

Η FIFA τιμώρησε την Αργεντινή - Δείτε γιατί

Η FIFA ανακοίνωσε την τιμωρία που επέβαλε στην ομοσπονδία της Αργεντινής για όσα έγιναν στα παιχνίδια με Ισημερινό, Ουρουγουάη και Βραζιλία.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής δεν τη γλίτωσε για τα περιστατικά των τελευταίων αγώνων, καθώς η FIFA την τιμώρησε με κλείσιμο του 50% της κερκίδας στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και πρόστιμο 70 χιλιάδων ελβετικών φράγκων.

Οι συγκεκριμένες τιμωρίες επιβλήθηκαν για την εισβολή οπαδών στο ματς με την Ουρουγουάη, ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο παιχνίδι με τον Ισημερινό, αλλά και γα τα επεισόδια με τη Βραζιλία στο Μαρακανά. Υπενθυμίζεται ότι αυτό το παιχνίδι που διεξήχθη τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησε 27 λεπτά καθυστέρηση λόγω επεισοδίων.

-

Για τα συγκεκριμένα επεισόδια τιμωρήθηκε και η Βραζιλία με 50 χιλιάδες ελβετικά φράγκα για "αδυναμία να εξασφαλίση τον νόμο και την τάξη" στο γήπεδο.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου – Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αλλά κάναμε το παιχνίδι μας»

«Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου – Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αλλά κάναμε το παιχνίδι μας»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μπειτάρ, Almog Choen.