Κούγιας κατά πάντων: μέσα από μία δίωρη συνέντευξη ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε πως θα κλείσει τους πάντες φυλακή, ότι το ματς με την ΑΕΚ ήταν οργανωμένο έγκλημα, πως ο Μαρινάκης θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, ότι ο ίδιος είναι Παναθηναϊκός και… πολλά άλλα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τους πάντες και τα... πάντα, κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας με δίωρη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη!

Αρχικά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την υπόθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση στην Εισαγγελία Πειραιώς με την οποία καταγγέλλονται «τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος που προβλέπει το άρθρο 132 του αθλητικού νόμου».

Επιπλέον, έκανε την προσωπική ιστορική αναδρομή του στο ποδόσφαιρο, κατήγγειλε πρόσωπα και πράγματα από την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μίλησε για Εγκληματική Οργάνωση που κάνει ακόμη κουμάντο, με σχετικές κατηγορίες και καταγγελίες σχετικές με όλες τις κατηγορίες, ενώ προανήγγειλε και ακόμη περισσότερες καταγγελίες για πάνω από 40 άτομα τις επόμενες μέρες, με στοιχεία που θα είναι διαθέσιμα και για τον εισαγγελέα.

Μίλησε για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για σκευωρία εναντίον του στην υπόθεση Noor 1, για Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Γρηγόρη Δημητριάδη, για στημένα στη Super League, αλλά και για τις επόμενες κινήσεις των «ερυθρόλευκων» και τις επαφές τους με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο Καραϊσκάκη:

Για την μήνυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τη διαιτησία στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε ενώπιον της Εισαγγελίας Πειραιώς μήνυση, με την οποία καταγγέλλονται τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος του άρθρου 132 του αθλητικού νόμου, παράγραφοι 1 και 4 , όπου ορίζεται όποιος επηρεάζει με παρόμοιες ενέργειες το αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνος, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται σε στοιχηματική διοργάνωση τιμωρείται με κάθειρξη 2 έως 5 ετών.

Οι εγκαλούμενοι είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Τάκης Μπαλτάκος, ο Πέτερ Φρόιντφελτ, πρόεδρος της τριμελούς κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, ο Σταύρος Μάνταλος, μέλος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, ο Γιάννης Σπυρόπουλος μέλος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, ο Μπόρις Μαφίελκα, διαιτητής, ο γνωστός διαιτητής που έκανε τα όργια στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, οι δύο βοηθοί του, ο Αντρέι Χέμου κι ο Ματέι Ζέκου, ο Κρίστιαν Μίχελ, αυτός που η ΕΠΟ και η ΚΕΔ τον παρουσίασαν ότι λέγεται Κρίστιαν Μίκελ, είναι ο VAR ο οποίος δεν είδε τίποτα στο παιχνίδι. Κι επίσης, ο κ. Αντρέας Μεϊντάνας, διαιτητής από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Στη μήνυσή μας πως αυτή η εγκληματική συμμορία με δόλο α' βαθμού επέλεξαν έναν διαιτητή, βοηθούς και VAR από τη Σλοβακία, από ένα πρωτάθλημα που βοά παγκοσμίως στήσιμο των ποδοσφαιρικών αγώνων. Επέλεξαν έναν διαιτητή, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατ' επανάληψη στην ίδια του τη χώρα ότι δωροδοκείται για να διαιτητεύει αγώνες που περιλαμβάνονται στο στοίχημα και να επιφέρει αποτελέσματα που ο ίδιος επιθυμεί».

Για τα λάθη που έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Τα λάθη εις βάρος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν 19, εκ των οποίων τα 17 στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να παρέμβει αμέσως εισαγγελέας. Καλώ τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κύριο Βρούτση, να παρέμβουν άμεσα».

Για την ομάδα που υποστήριζε: «Ήμουν Παναθηναϊκός μέχρι που ο Λιάνης είπε στον Πέτρο Θεοδωρίδη αν θέλει κάποιον να μη φοβάται κανέναν. Έτσι έγινα αναπληρωτής πρόεδρος στον Ηρακλή. Έκανα καταγγελία στον Δέδε που προσπάθησε να αναβάλλει τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα έκρινε το πρωτάθλημα έναν μήνα πριν από τις εκλογές. Μας έπεισε και αλλάξαμε καλοπροαίρετα το παιχνίδι και δεν έπαιζαν οι ξένοι του Ολυμπιακού. Πάνω από όλα υπάρχει ηθική και εντιμότητα. Πάνω από την ομάδα είναι οι αρχές».

Για την προσπάθειά του να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο: «Προσπαθώ εδώ και χρόνια, από το 2002 για να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο, το οποίο είναι κορυφαίο κοινωνικό γεγονός. Είναι αντικείμενο εγκληματικής οργάνωσης επειδή στήνουν όλη τη Β και Γ εθνική. Δεν παίρνω αμοιβή. Δεν πληρώνομαι για να είμαι εδώ».

Για την ατάκα του περί Εγληματικής Οργάνωσης μετά το 1996: «Δεν ασχολήθηκα με τον Κόκκαλη, Έχουν δει τι ομάδες είχε ο Ολυμπιακός τότε; Έχουν δει τι παίκτες έφερνε ο Κόκκαλης. Μην παραφράζουν κάποιοι τα λόγια μου. Αποδεικνύουν πόσο πολύ με φοβούνται. Εγώ κατήγγειλα την εγκληματική οργάνωση με τον Τσακογιάννη, τον Μπέο, τον Γιάννη Παπαδόπουλο».

Για το παρελθόν του στο ποδόσφαιρο: «Εγώ ήμουν αυτός που έσωσα τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, και φορτώσαμε στον Θωμά εκατό χρόνια φυλακή για ακάλυπτες επιταγές, Σήκωσα στις πλάτες μου την ΑΕΚ ως πρόεδρός της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ερχεται αυτό το κολητήρι ο Κοσμάς και μου λέει να σέβομαι την ΑΕΚ; Γιατί δεν έδωσε αυτός και το αφεντικό του 120 εκατ. ευρώ για να σωθεί και τα έδωσε ο Κούγιας; Από την ημέρα που με χτύπησαν αποξενωθηκα από τον ΠΑΟ και δεν πήγα γήπεδο ποτέ. Έχω και οικογένεια. Ο γιος μου είναι Παναθηναϊκός, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

ΠΑΣ Γιάννινα χρέη 14 εκατ ευρώ, ποιος την ξεχρέωσε. Ας κάνουν μια έρευνα. Παναχαική 3 εκατ ευρώ χρέη, ποιος την έφερε στα πρόθυρα της Α' Εθνικής; Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε για έναν βαθμό. Τι κάνει η ΕΟ. 40 παιχνίδια η ΑΕΛ τα έπαιξαν 2 διαιτητές. Γιάννης Παπαδόπουλος και Ζαχαριάδης. 2002 εγώ κατήγγειλα την ΕΟ. Υπουργός Αθλητισμού ο Φλωρίδης. Υπουργός Προστασίας Πολίτη Χρυσοχοΐδης. Όταν τελειώσει η συνέντευξη θα πρέπει τουλάχιστον 10 εισαγγελείς να ασχοληθούν με αυτά που γίνεται στο ποδόσφαιρο. Ο Κούγιας τα ξέρει όλα γιατί τα έχω ζήσει όλα, έχω πληρώσει 1 εκατ. ευρώ για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου».

Για τις καταγγελίες του περί ΕΟ: «Εγώ δεν έχω κάνει καταγγελία για τον Μαρινάκη, με ενδιέφερε ο Τσακογιάννης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Στη μήνυση που έχω κάνει ο Μεϊντάνας ο AVAR προχθές είναι από την ίδια ΕΠΣ και κολλητής του Δανιήλ και του Ντάσιου, των αρχηγών της ΕΟ. Καταλαβαίνετε πόσο οργανωμένο έγκλημα ήταν προχθές στο ματς; Πόσες φορές ο Μπαλτάκος έχει αλλάξει διαιτητή παραμονές αγώνα; Ποιον κατήγγειλε ο Μπένετ όταν έφυγε; Πνίγομαι στη δουλειά μου και γω και οι 13 συνεργάτες μου, η μήνυση δεν είναι έτοιμη ακόμη, μέχρι τέλος του μήνα. Να μην κοιμάται κανένας ήσυχος. Να δούμε ποιοι ειρωνεύονται και πως τολμάει ο γλυκούλης ο ο Διακοφώτης, να λέει στον Θωμαϊδη "ο γραφικός ο Κούγιας". Τα ξέρουμε όλα πια».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ας δούμε όμως επίσης πώς εγώ τότε έλεγα σκουπίδι τον Μαρινάκη και αυτός σκουπίδι εμένα. Τότε δεν ήξερα τον Μαρινάκη καθόλου. Όλη η δικογραφία προσανατολιζόταν σε εκείνον και πίστευα ότι επικεφαλής όλων αυτών ήταν εκείνος. Αλλά δεν φαινόταν να μιλάει πουθενά. Κατάλαβα ότι με χρησιμοποιούσαν για να αποκτήσει κύρος η καταγγελία του Koriopolis κατά του Μαρινάκη.

Ρώτησα τον Πατέρα "τι συμβαίνει εδώ". Ο Μπέος τότε είχε κάνει μήνυση στον πατέρα για την υποκλοπή των συνομιλιών μεταξύ τους. Είχε αντιληφθεί τι γίνεται ο Μπέος. Και είπε ότι οι συνομιλίες ήταν του Πατέρα. Ω του θαύματος εξαφανίστηκε η δίωξη για τον Πατέρα και παρέπεμψαν εμένα σε βαθμό κακουργήματος. Ήρθαμε τότε κοντά με τον Μαρινάκη, δώσαμε εξηγήσεις και τα είπα και στο δικαστήριο αλλά κανείς δεν τα έγραψε.

Ο στόχος δεν είναι να τιμωρηθούν αυτοί που έστησαν το παιχνίδι προχθές. Είπα στον Μαρινάκη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Και ο άνθρωπος αυτός που έχει δώσει 150 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, θα δείτε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει. Γιατί για να αντιμετωπίσεις την ΕΟ πρέπει πρώτα να έχεις την πιο δυνατή ομάδα».

Για τις υπόλοιπες καταγγελίες του: «Έχουν πιάσει κορόιδο και τον Αλαφούζο, του έδωσαν πέναλτι μαϊμού προχθές. Είχε το θράσος ο Καρυπίδης με τα ξυρισμένα πόδια και ερχόταν στην Σουπερ Λίγκα και έλεγε ότι ήταν πρόεδρος στον Άρη ενώ δεν ήταν. Πάμε να δούμε γιατί βογγήξανε όλοι από την πρώτη μου παρουσία στην Σούπερ Λίγκα 1. Ο Μιχάλης Σπανός ένας φανταστικός άνθρωπος, πατέρας του Γιώργου Σπανού του Ατρόμητου, είχε για τα θελήματα του τον Μελισσανίδη.

Ποιος κάνει κουμάντο τώρα στο ποδόσφαιρο. Κάνει ή δεν κάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ανεξάρτητα του τι είπε η Επιτροπή Δεοντολογίας ότι δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ. Γελάνε και τα τσιμέντα της Opap Arena. Ποιος πήγε να σκοτώσει τον Μπάκα το 1995, κάντε μια έρευνα. 2010 Βασσάρας, που τον έδειραν, γιατί τον έδειραν; Κάποια στιγμή ο Μελισσανίδης αποφάσισε να πάρει την πτωχευμένη για τρίτη φορά ΑΕΚ. Ποιος είναι ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών στην Γ' Εθνικών, ο Τσαχειλίδης. Πόσο ξύλο έφαγε μετά από ένα άτυχο παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν λέω ότι τους έβαλε ο Μελισσανίδης αλλά τι έγινε αυτή η υπόθεση;

2014 υπεύθυνος ΚΕΔ ο Ζωγράφος. Πόσο ξύλο έφαγε. Και αφήστε και το άλλο το χυδαίο, ο Θωμαϊδης δημοσιοποίησε κασέτες με επικοινωνία του Ζωγράφου μέσα από το αυτοκίνητο του, που το είχε πάρει από εταιρία στην οποία ο ιδιοκτήτης είναι αδελφικός φίλος του Γιάννη Παπαδόπουλου. Να δούμε τι επιλεκτικά αυτιά έχουν αυτοί που κάνουν τις διώξεις. 2015 Σωμαρακάκης, τι θέση είχε; Υπεύθυνος επιλογής διαιτητών της κατηγορίας που έπαιζε η ΑΕΚ. 2016. Τι συνέβη με Κύζα, Κύρκο;

Ποιοι πυροβόλησαν για να σκοτώσουν τον Λϊβα που ήταν τότε δικηγόρος του Ολυμπιακού; Δεν ξέρω, αλλά οι ενδείξεις είναι το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο. Το 2019 έγινε ντου στα αποδυτήρια στον αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος. Κανείς δεν έψαξε το πως και το γιατί. Super League 2020, επίθεση στον ξένο διαιτητή του ΑΕΚ-Άρης. Την ίδια χρονιά έφαγε το ξύλο της αρκούδας ο Καρυπίδης, ο οποίος δεν έκανε ούτε καν μήνυση. Όλοι οι συνεργάτες του Μαρινάκη κυκλοφορούν με security. Σκέφτηκε κανείς γιατί;

Θυμάστε τι έγινε με τους διαιτητές στο ΑΕΚ - ΠΑΟ. Ο Αλαφούζος το θυμάται; Νομίζει ότι δεν θα ξαναγίνει ότι έγινε πέρσι με τον Τουμπάκοβιτς; Έχει μπερδέψει Παναθηναϊκό, με τούρκικα σίριαλ, με Ατζούν και επιχειρήσεις. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θέλει να συνεργάζεσαι με όσους έχουν εγκληματική οργάνωση για να φας τον Μαρινάκη. Δεν είμαι έμμισθος εδώ, αγαπάω το ποδόσφαιρο και χαίρομαι που ο Μαρινάκης θέλει το καλό του, το θέλει καθαρό. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Θα τους βάλω όλους φυλακή όπως έβαλα και τους προηγούμενους».

Για τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Εγώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις επόμενες μέρες θα επισκεφτούμε τους πολιτικούς αρχηγούς και θα ενημερώσουμε για την ΕΟ. Θα ενημερώσουμε 1 προς 1 τους πολιτευτές του Πειραιά για το τι συμβαίνει με την ΕΟ. Για τι συμβαίνει σε Β και Γ Εθνική. Είναι όλα στημένα. Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να ανοίξουν οι λογαριασμοί των μελών της ΚΕΔ μετά το 2014. Να αρθεί το απόρρητο επικοινωνιών. Να δούμε ποιοι επικοινώνησαν με τους εγκληματίες που ήταν στο παιχνίδι της Κυριακής. Ποιοι επικοινώνησαν με ποιους για να γίνει η συνεννόηση για να μπουν αυτοί οι διαιτητές. Θα ζητήσουμε άρση των τραπεζικών λογαριασμών όλων των μελών της ΚΕΔ».

Για στημένα στην Super League: «Στημένα: Στην πρεμιέρα μου στη Σούπερ Λίγκα ρώτησα τι έχουμε κάνει για τα στημένα. Τι έχει γίνει από τον Αύγουστο; Η καθυστέρηση είχε σχέση με αυτό που έκανε ο Μπαλτάκος και άλλαξε το ποινολόγιο; Υπάρχει μια φημολογία ότι υπάρχουν και παιχνίδια της Α' Εθνικής στα στημένα».

Για την κόντρα Ολυμπιακού – Δημητριάδη: «Γιατί ο Ολυμπιακός στρέφεται κατά του Δημηριάδη; Ο Ζαγοράκης έγινε διακοσμητικός πρόεδρος στην ΕΠΟ. Ενημέρωσε όλους και τη ΝΔ ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και πήγε και συνάντησε τον Δημητριάδη και του είπε "αν δεν σου αρέσει σήκω φύγε". Ο Δημητριάδης σταμάτησε την Ολιστική Μελέτη και κάθε προσπάθεια εξυγίανσης. Τώρα αυτός ο άνθρωπος, ο Δημητριάδης, το παίζει Ολυμπιακάρας και με μία συνοδεία 15 μπράβων πηγαίνει στα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Αυτοί οι 15 είναι αστυνομικοί ή κακοποιοί του ποινικού δικαίου; Πως μπαίνουν στο ΣΕΦ; Να μας πουν τι σχέση έχει με τον Ρούσσο, τον άνθρωπο που έφερε το VAR στην Ελλάδα. Μου στέλνει κάποια εξώδικα ο Δημητριάδης, γνωρίζει ότι ποτέ δεν πήρα λεφτά γιατί έχω φίλο τον τάδε υπουργό και ότι είμαι ο δικηγόρος που έστειλε στη φυλακή όλους του παραδικαστικού;»

Για τις απειλές εναντίον του: «Μου είπαν ότι σήμερα είναι πρωτοσέλιδο ότι ο Μαρινάκης, ο Κουρτάκης και γω είμαστε υποψήφια θύματα εκτελεστών και ότι ο Δημητριάδης ζητάει το κεφάλι μου στο πιάτο. Αν μου συμβεί τίποτα θα είναι απόλυτα υπεύθυνοι σήμερα αυτοί τους οποίους εγώ σήμερα περιέγραψα. Κάποιοι έχουν καθίσει σαν βδέλλες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν υπάρχουν τίμιοι δικαστές θα καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα τους βάλουν φυλακή. Τα πρόσωπα στη μήνυση είναι περισσότερα από 40, στελέχη της ΕΠΟ. Η ΠΑΕ δεν θα κάνει ανακοινώσεις αλλά εκεί που πρέπει και όταν πρέπει».

Για το τι τον κάνει να πιστεύει ότι θα βρεθεί εισαγγελέας να ασχοληθεί με όλα αυτά: «Το κύρος του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού. Τόλμησαν να πουν ότι έχει σχέση με τα ναρκωτικά του Noor-1. Αν μπορούσα να μιλήσω για τα μηνιαία έσοδα του Μαρινάκη... Αυτός που μου έβγαλε τη φύλαξη μου τις παραμονές του κοριόπολις, έγινε εισαγγελέας στην ΕΠΟ και μου ασκούσε διώξεις».

Για το γιατί δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό αυτά τα χρόνια: «Το 2002 η δικογραφία άνοιξε, άνοιξε δικογραφία ο Γρηγόρης Πεπόνης. Η δικογραφία εξαφανίστηκε, με κάλεσαν για κατάθεση μετά από 7 χρόνια. Τότε ήμουν στον Άρη Πετρούπολης, το 2012 ήμουν στην Παναχαϊκή. Ο χρηματοδότης της εγκληματικής οργάνωσης πλέον είναι παντοδύναμος. Η συνέντευξη σήμερα δεν θα γινόταν αν δεν γινόταν αυτό που έγινε την Κυριακή στο παιχνίδι. Φανταστείτε να γινόταν στην OPAP Arena, Τούμπα, στον Άρή ή με κόσμο... Αυτή τη φορά δεν θα γλυτώσει κανείς, σας το λέω...».

Πηγή: www.sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σκανάρει» και την ελληνική αγορά ο ΠΑΟΚ-ThemaSports
04/05 @ 14:25

«Σκανάρει» και την ελληνική αγορά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο εντός της ομάδας γι' αυτό και σκανάρει την αγορά ενόψει καλοκαιριού προκειμένου να ενισχύει την λίστα των γηγενών ποδοσφαιριστών του.

Ξεκούραση και ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό ενόψει του Κυπέλλου-ThemaSports
04/05 @ 14:01

Ξεκούραση και ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό ενόψει του Κυπέλλου

Επιχείρηση ανασύνταξη «τρέχει» στον Παναθηναϊκό, ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπα στο φινάλε της σεζόν.

ΑΕΚ: Η αγωνιστική αδράνεια ενόψει Ολυμπιακού και ο χρόνος που λειτουργεί υπέρ του Λιβάι!-ThemaSports
04/05 @ 12:41

ΑΕΚ: Η αγωνιστική αδράνεια ενόψει Ολυμπιακού και ο χρόνος που λειτουργεί υπέρ του Λιβάι!

Η ΑΕΚ έχει στο μυαλό της την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, στην οποία θα κληθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα. Αφού είναι στο +4 από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό με παιχνίδι περισσότερο από τον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά και στο +5 από τον Ολυμπιακό (που επίσης έχει ματς λιγότερο).

Το ξέκοψε ο Μεντιλίμπαρ: «Ούτε λέξη μην ακούσω για τον τελικό»-ThemaSports
04/05 @ 11:58

Το ξέκοψε ο Μεντιλίμπαρ: «Ούτε λέξη μην ακούσω για τον τελικό»

Χαμήλωσε τους τόνους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και... φαβορί για Μπάλντοκ!-ThemaSports
03/05 @ 23:23

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και... φαβορί για Μπάλντοκ!

Ο Παναθηναϊκος έχει μπει πλέον δυνατά για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ...

Πανσερραϊκός: Λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ουάρντα-ThemaSports
03/05 @ 19:41

Πανσερραϊκός: Λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ουάρντα

Ο Πανσερραϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αμρ Ουάρντα για τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μια αγωνιστική πριν το φινάλε των playouts της Stoiximan Super League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ