Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη ξεναγήθηκαν από τον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη Βουλή Γιαννάκη Μούσα στο εργοτάξιο του Αθλητικού Κέντρου Μαρωνιτών, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

 

Το έργο υλοποιείται με τη στήριξη του ΚΟΑ και οι κατασκευαστικές εργασίες ξεκίνησαν πριν από ενάμιση μήνα, ενώ εκτιμάται ότι θα παραδοθεί σε μία τριετία.

Ο Γιαννάκης Μούσα υποστήριξε: «Το όνειρο υλοποιείται και γίνεται πραγματικότητα με τη στήριξη, τη βοήθεια και τη συνεργασία σας. Είναι ένα μεγάλο έργο για τη μαρωνιτική κοινότητα, αλλά πιστεύω ότι θα το αγκαλιάσει όλη η Λευκωσία.  Χαίρομαι που ως Πρόεδρος του ΚΟΑ βάζετε τα θεμέλια εσείς που ως προπονητής είχατε οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες το Κέντρο Νεότητας Μαρωνιτών τη δεκαετία του ’80».

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης από την πλευρά του επισήμανε: «Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε συμβάλει ως Πολιτεία στο έργο αυτό. Στον ΚΟΑ διαχειριζόμαστε το δημόσιο χρήμα κι επειδή είναι ιερό πρέπει να το διαχειριζόμαστε σοφά και έντιμα. Και δεν υπάρχει πιο σοφός τρόπος από τη χρήση του δημόσιου χρήματος σ’ αυτό το έργο, για να δώσουμε φτερά στη νεολαία της κοινότητας Μαρωνιτών, αλλά και όλης της Δυτικής Λευκωσίας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι προσωπικά συνδέομαι για πολλά χρόνια με την κοινότητά σας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το έργο είναι απαραίτητο για την κοινότητα κι αυτό ήταν το κύριο μήνυμα που λάβαμε από την υποβολή της αίτησης. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα εδώ λίγες εβδομάδες πριν παραδώσω τη σκυτάλη, μία σκυτάλη που θα γράφει πάνω και Αθλητικό Κέντρο Μαρωνιτών».

Η Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη ανέφερε ότι «από τις βασικές μας προτεραιότητες ως ΚΟΑ είναι η ανάπτυξη των εγκαταστάσεων, γιατί χωρίς αυτές δεν μπορεί να αναπτυχθεί ούτε ο αγωνιστικός ούτε ο κοινωνικός αθλητισμός», ενώ ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης και Συντονιστής Μειονοτήτων Υπουργείου Παιδείας Κυπριανός Λούης είπε ότι «είναι ένα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Δυτική Λευκωσία που το έχει ανάγκη».

Στη ξενάγηση στο εργοτάξιο ήταν επίσης παρόντες Μέλη της Σχολικής Εφορείας Μαρωνιτών, ο Αρχιτέκτονας, ο Εργολάβος και οι μελετητές του έργου, οι οποίοι ενημέρωσαν την ηγεσία του ΚΟΑ για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θα συναντηθούν ξανα;-ThemaSports
04/07 @ 10:43

Θα συναντηθούν ξανα;

Το όνομα του Λούκας Βιγιαφάνιες προστέθηκε στους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στην Ομόνοια.

Ο αθλητής της στιγμής-ThemaSports
04/07 @ 10:13

Ο αθλητής της στιγμής

Όταν ήμασταν παιδιά, τα παιχνίδια που παίζαμε στις γειτονιές ήταν αθλητικά και μόνο.

Με Σπύρο Ευσταθίου στην τεχνική ηγεσία-ThemaSports
01/07 @ 17:35

Με Σπύρο Ευσταθίου στην τεχνική ηγεσία

Η ανακοίνωση της ΑΕΠΠ.

Θέλει Σπόλιαριτς η Ανόρθωση - Τι ισχύει...-ThemaSports
24/06 @ 20:31

Θέλει Σπόλιαριτς η Ανόρθωση - Τι ισχύει...

Δίκτυα για την απόκτηση του Ματίας Σπόλιαριτς... έριξε η Ανόρθωση.

Έκλεισε θέση για τελικό η Κάλια-ThemaSports
17/06 @ 21:02

Έκλεισε θέση για τελικό η Κάλια

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση, άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την κυπριακή κολύμβηση.

5 τύποι που εμφανίζονταν πάντα για να διακόψουν την μπάλα στην αλάνα-ThemaSports
12/06 @ 17:45

5 τύποι που εμφανίζονταν πάντα για να διακόψουν την μπάλα στην αλάνα

Το μόνο που θέλατε ήταν να φτάσετε στο ιερό σημείο που θ’ ακουγόταν η φράση «Όποιος βάλει το επόμενο γκολ κερδίζει», όμως υπολογίζατε χωρίς τον ποδοσφαιρικό ξενοδόχο. Ή, για την ακρίβεια, τους 5 ποδοσφαιρικούς ξενοδόχους…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ