Ο Ολλανδός προπονητής διαρκώς φέρνει ή προσπαθεί να φέρει παίκτες του Αίαντα με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Τεν Χαχ, από τη την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο νησί, υποσχέθηκε ένα πράγμα: Να κάνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξανά μεγάλη σπάζοντας την κυριαρχία της Σίτι και Λίβερπουλ καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μια εποχή θα φτάνει στο τέλος της και την θέση της θα την πάρει ο άλλος. Για να πετύχει αυτόν ακριβώς τον στόχο η διοίκηση των "Κόκκινων Διαβόλων" του έδωσε αρκετά χρήματα για να κινηθεί στα μεταγραφικά "παράθυρα".

 

Οι διαχείριση αυτών των χρημάτων δεν κρίθηκε επιτυχημένη από πολλούς. Ο λόγος είναι ότι ο Ολλανδός προτίμησε μία λύση αφενός βολική, πιο οικεία και αφετέρου είχε μικρότερο ρίσκο. Αυτή η λογική ήταν η μεταγραφή πολλών παικτών από την πετυχημένη ομάδα του Άγιαξ.

Άντονι, Μαλάσια, Μαρτίνεζ, Ονάνα είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που είχαν προπονηθεί ξανά από τον Ολλανδό ενώ επίσης αυτόν τον καιρό ακούγεται πως στο Μάντσεστερ εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού του Ντε Λιχτ. Καμία σχεδόν όμως από αυτές τις μεταγραφές δεν μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη, παρά τον πακτωλό χρημάτων που δαπανήθηκαν για να ικανοποιήσουν τον Ολλανδό κόουτς.

Παράλληλα όμως, και οι μεταγραφές, πέρα από αυτές με ολλανδικό παρελθόν, που έγιναν δεν προσέφεραν ιδιαίτερα, βλέπε Σάντσο και Μάουντ.

Η ομάδα βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 8η θέση αλλά ακόμη υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Τεν Χαχ, ο οποίος χρειάζεται να καταλάβει ότι η Γιουνάιτεντ δεν χτίζεται με ολλανδικά "τουβλάκια" και καλείται να βρει λύσεις σύντομα γιατί δεν υπάρχει πια περιθώριο λάθους.

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Λούνιν ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2029-ThemaSports
13/05 @ 16:00

Ο Λούνιν ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2029

Σε συζητήσεις εδώ και αρκετές εβδομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης και ο ΑντρέιΛούνιν συμφώνησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους, με το υφιστάμενο συμβόλαιο να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025.

Το απίθανο αίτημα του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
13/05 @ 15:21

Το απίθανο αίτημα του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κιλιάν Μπαπέ ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα πρέπει η νέα ομάδα του να ικανοποιήσει και τα αιτήματα που έχει σχετικά με την εγκατάστασή του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Αυτοί είναι επτά που δεν υπολογίζει ο Αρτέτα για τη νέα σεζόν-ThemaSports
13/05 @ 15:06

Αυτοί είναι επτά που δεν υπολογίζει ο Αρτέτα για τη νέα σεζόν

Ο Μίκελ Αρτέτα φαίνεται να έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του τα ονόματα επτά ποδοσφαιριστών οι οποίοι πιθανών να αποχωρήσουν από την Άρσεναλ το προσεχές καλοκαίρι.

Έμεινε ελεύθερος και ψάχνει την επόμενη ομάδα του ο Νάνι! -ThemaSports
13/05 @ 14:40

Έμεινε ελεύθερος και ψάχνει την επόμενη ομάδα του ο Νάνι!

Σε άλλη ομάδα και όχι τη Ντεμίρσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νάνι.

To μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στη Πρέμιερ Λιγκ!-ThemaSports
13/05 @ 14:28

To μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στη Πρέμιερ Λιγκ!

Χτύπησε πολλές πόρτες η διοίκηση της Μπάγερν όμως δε βρήκε καμία ανταπόκριση. Τώρα ετοιμάζεται να ρίξει την τελευταία της ζαριά!

Βάζει υπογραφή ο Σον!  -ThemaSports
13/05 @ 11:55

Βάζει υπογραφή ο Σον!

Θέμα χρόνου είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ