Οι διαφορετικές προτεραιότητες και η ξεκάθαρη διαφορά νοοτροπίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας από τους θρύλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρόι Κιν, αποκάλυψε τι του έλεγε πάντα ο Πολ Σκόουλς όταν επέστρεφε από τις αποστολές της εθνικής Αγγλίας. 

Η διεθνής καριέρα του Σκόουλς διήρκεσε από το 1997 έως το 2004, καθώς έπαιξε σε 66 παιχνίδια για την Αγγλία, σκοράροντας 14 γκολ με συμμετοχή σε Παγκόσμια Κύπελλα και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Σταμάτησε τη διεθνή καριέρα του το 2004, αναφέροντας ότι η οικογενειακή του ζωή και η καριέρα του στο σύλλογο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πιο σημαντικές, αφού ήταν μέλος της "χρυσής γενιάς".

Ο κλήθηκε να επιστρέψει στη διεθνή δράση το 2006, όταν ο Στίβ Μακ Λάρεν αντικατέστησε τον Σβεν Γκόραν Έρικσκον, αλλά ο ίδιος δεν άλλαζε γνώμη και απέρριψε το αίτημά του.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον Κιν, ήταν πως ο θρυλικός μέσος δεν διασκέδαζε όσο έλειπε με την Αγγλία. Ο Ιρλανδός παλαίμαχος αποκάλυψε ότι στον Σκόουλς δεν του άρεσε ποτέ να φεύγει μακριά από την χώρα και αποσύρθηκε από την εθνική Αγγλίας πολύ νεαρός και δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Ο Σκόουλς ήταν μέλος της "χρυσής γενιάς" της Αγγλίας στο Euro 2004, παίζοντας μαζί με τους Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ στη μεσαία γραμμή.

Τα "Λιοντάρια" αποκλείστηκαν τελικά από τη διοργάνωση στην Πορτογαλία και η -γεμάτη "αστέρια"- ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει τίποτα σε διεθνές επίπεδο.

contra.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάζει υπογραφή ο Σον!  -ThemaSports
13/05 @ 11:55

Βάζει υπογραφή ο Σον!

Θέμα χρόνου είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Η Άρσεναλ έχει περισσότερες νίκες από ό,τι στο αήττητο πρωτάθλημα του 2004! -ThemaSports
13/05 @ 11:39

Η Άρσεναλ έχει περισσότερες νίκες από ό,τι στο αήττητο πρωτάθλημα του 2004!

Η μεγάλη νίκη της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (0-1) έφερε τη συγκομιδή της φέτος στις 27 νίκες στην Premier League.

Εικόνες ντροπής στο Old Trafford: H βροχή έφερε... πλημμύρα (BINTEO)-ThemaSports
13/05 @ 11:18

Εικόνες ντροπής στο Old Trafford: H βροχή έφερε... πλημμύρα (BINTEO)

Αδιανόητες καταστάσεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το Old Trafford να παρουσιάζει για ακόμη μια φορά εικόνες εγκατάλειψης!

Λουίς Ενρίκε: «Ήταν χαρά μου που προπόνησα τον Μπαπέ, δεν έχω να πω κάτι αρνητικό»-ThemaSports
13/05 @ 11:00

Λουίς Ενρίκε: «Ήταν χαρά μου που προπόνησα τον Μπαπέ, δεν έχω να πω κάτι αρνητικό»

Ο προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρίκε μετά το τελευταίο ματς του Κιλιάν Μπαπέ μπροστά στο κοινό των Παριζιάνων, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο επιθετικό.

Απίστευτη ιστορία στη Ρουμανία: Παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου κατηγορείται πως έβαλε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει-ThemaSports
13/05 @ 10:38

Απίστευτη ιστορία στη Ρουμανία: Παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου κατηγορείται πως έβαλε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει

Στην Ντιναμό Βουκουρεστίου έχουν βάσιμες υποψίες ότι παίκτης τους έβαζε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει αντι γι' αυτόν!

«Βόμβες» Ρούνεϊ για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ: «Προσποιούνται τους τραυματίες!»-ThemaSports
13/05 @ 09:36

«Βόμβες» Ρούνεϊ για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ: «Προσποιούνται τους τραυματίες!»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έκρυψε τον έντονο εκνευρισμό του για την εικόνα που παρουσιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετώντας τα... βέλη του σε ποδοσφαιριστές των «Κόκκινων Διάβολων».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ