Χωρίς Σένκεφελντ η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χωρίς Σένκεφελντ η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Φατίχ Τερίμ έβγαλε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το πρώτο του ντέρμπι ενάντια στον Ολυμπιακό, με τον Σένκεφελντ να μένει εκτός.

Δίχως τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα αντιμετωπίσει εντέλει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό, στο αυριανό, πρώτο ντέρμπι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Ολλανδός έμεινε εκτός αποστολής,, με τον Φατίχ Τερίμ να παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές για το πρώτο του ντέρμπι αιωνίων από τότε που ανέλαβε τους «πράσινους».

Εκτός είναι επίσης ο Παλάσιος, που έχει υποστεί θλάση.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ για την αποστολή αναφέρει:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (10/1, 21:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νέα σφαλιάρα για την Μπαρτσελόνα, η Τζιρόνα την γκρέμισε από την κορυφή και η Ρεάλ χαμογελά!

Νέα σφαλιάρα για την Μπαρτσελόνα, η Τζιρόνα την γκρέμισε από την κορυφή και η Ρεάλ χαμογελά!

Λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο στο Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα γνώρισε οδυνηρή ήττα (2-1) και στην έδρα της Τζιρόνα, βλέποντας τη Ρεάλ να την προσπερνά στην κορυφή της La Liga!