ΚΟΑ: Τίμησε αθλητές/αθλήτριες που εντάσσονται στους δύο κορυφαίους Σχεδιασμούς

ΚΟΑ:  Τίμησε αθλητές/αθλήτριες που εντάσσονται στους δύο κορυφαίους Σχεδιασμούς

Στην παρουσία της ΥΠΑΝ Αθηνάς Μιχαηλίδου, η ηγεσία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού τίμησε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» τους αθλητές/αθλήτριες και τους τεχνικοί που εντάσσονται στους δύο κορυφαίους Σχεδιασμούς του ΚΟΑ, τον Σχεδιασμό Υψηλής Επίδοσης και τον Σχεδιασμό Νεαρών Πρωταθλητών (Ταλέντων), ενώ έγινε και η επίδοση των χαριστικών παροχών επιβράβευσης για το έτος 2022.

 
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής και τα μέλη του ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ, Χρίστος Νεοφύτου, Μιχάλης Ιωάννου, Ανδρόνικος Ανδρονίκου και Σωτήρης Αδάμου, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, υποδέχτηκαν τους αθλητές/τριες στην εκδήλωση «Με το βλέμμα στο Παρίσι 2024» που διοργάνωσε ο ΚΟΑ την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024. Την ΚΟΕ εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου και τα μέλη Αλέξανδρος Χριστοφόρου και Οδυσσέας Πατσαλίδης, ενώ παρέστησαν επίσης από την ΚΕΠΕ ο Αντιπρόεδρος Ευθύμιος Πολυδώρου και το μέλος Νίκος Δημητρίου, καθώς και εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γιατί λέμε λευκά ψέματα – Πόσο αθώα είναι τελικά;

Γιατί λέμε λευκά ψέματα – Πόσο αθώα είναι τελικά;

Ας το παραδεχτούμε: ακόμα και ο πιο έντιμος άνθρωπος θα πει κάποια στιγμή ψέματα. Είτε για να μη στενοχωρήσει κάποιον αγαπημένο του είτε για να τον προστατεύσει από μια κατάσταση. Συνολικά, οι έρευνες φαίνεται να υποστηρίζουν την άποψη ότι, ενώ ο μέσος άνθρωπος είναι πλήρως ειλικρινής μέσα σε μια τυπική ημέρα, η πλειονότητα των ανθρώπων (95%) δεν μπορεί να περάσει ολόκληρη εβδομάδα χωρίς να πει τουλάχιστον ένα ψέμα.