Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θέλει την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ευτυχής για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τη συνεργασία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα δηλώνει στην Ευρωλίγκα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ δεν κρύβει πως θέλει να κατακτήσει τη μεγάλη κούπα.

«Είναι τιμή μου να επιστρέφω σε αυτή την ομάδα όπου πέρασα υπέροχα χρόνια. Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι πάλι με τον κόουτς και να παίζω μπροστά σε αυτούς τους φανταστικούς φιλάθλους, που είναι από τους καλύτερους του κόσμου. Έδωσαν τεράστια ώθηση στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα πήγε σε δύο σερί Final 4», τόνισε.


«Φυσικά θα ήθελα να κατακτήσω την Ευρωλίγκα, γιατί ακόμη δεν τα έχω καταφέρει. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Όταν πήγαμε στο Final 4 το 2017 ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα στη ζωή μου. Τώρα ο Ολυμπιακός είναι σε ακόμη καλύτερη θέση σε σχέση με πριν λίγα χρόνια», πρόσθεσε ο Σέρβος σέντερ.

«Είναι δύσκολο γιατί φέτος υπάρχουν πολλές σπουδαίες ομάδες και χάσαμε κάποιους πολύ σημαντικούς παίκτες. Πρέπει να πάμε σιγά-σιγά, να είμαστε ταπεινοί και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε», ανέφερε.

Όσο για τη συνεργασία με τον προπονητή του; «Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι πραγματικά πολύ καλός προπονητής και χαίρομαι που παίζω γι’ αυτόν. Του αρέσει να ελέγχει τον ρυθμό, να ξέρουν όλοι τι κάνουν, να έχουν υπομονή και να ξέρουν σε κάθε σημείο του αγώνα τι πρέπει να κάνουν».

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τελικός πρόκρισης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ-ThemaSports
07/05 @ 08:54

Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τελικός πρόκρισης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο μεταξύ τους Game 5 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, ψάχνοντας τη νίκη που θα σημαίνει και επιστροφή σε Final 4 Ευρωλίγκας για πρώτη φορά μετά το 2012!

Βερολίνο, έρχεται ο Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» οιωνοί και το Final Four, που δεν... χάνεται! -ThemaSports
06/05 @ 22:14

Βερολίνο, έρχεται ο Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» οιωνοί και το Final Four, που δεν... χάνεται!

Πλέον, είναι όλα στα... χέρια του και η επιστροφή του σε Final Four φαντάζει ολοένα και πιο πιθανή. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα στάδιο μακριά από το «εισιτήριο» που οδηγεί στο Βερολίνο και... η μοίρα δείχνει πως θα καταφέρει να το σφραγίσει!

Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Λαρεντζάκη για Βαρκελώνη-ThemaSports
05/05 @ 19:26

Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Λαρεντζάκη για Βαρκελώνη

Δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα ο Λαρεντζάκης και η συμμετοχή του στον «τελικό» της Τετάρτης στη Βαρκελώνη παραμένει στον αέρα.

Πρόστιμο στη Φενέρμπαχτσέ από την Euroleague-ThemaSports
05/05 @ 15:00

Πρόστιμο στη Φενέρμπαχτσέ από την Euroleague

Πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ επέβαλε η Ευρωλίγκα στην Φενέρμπαχτσέ για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τη Μονακό.

Κάτας: "Νιώθω ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει break και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα το κάνουμε"-ThemaSports
05/05 @ 11:20

Κάτας: "Νιώθω ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει break και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα το κάνουμε"

Ο Όντετ Κάτας εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα γίνει break την επόμενη εβδομάδα σε ένα εκ των Game 5 των playoffs της EuroLeague, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η δική του ομάδα θα είναι εκείνη που θα το κάνει.

«Ο γιος του προέδρου της Φενέρ έβριζε παίκτες της Μονακό!» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/05 @ 15:00

«Ο γιος του προέδρου της Φενέρ έβριζε παίκτες της Μονακό!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γιος του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, είναι η αιτία -σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ- για την σύρραξη που προκλήθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με την Μονακό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ