Ο Αταμάν κρατούσε την μπάλα και δεν άφηνε το παιχνίδι να συνεχιστεί, διαμαρτυρόμενος προς τους διαιτητές!

Ο Αταμάν κρατούσε την μπάλα και δεν άφηνε το παιχνίδι να συνεχιστεί, διαμαρτυρόμενος προς τους διαιτητές!

Το μπέρδεμα των διαιτητών για μία κατοχή και τα νεύρα των Εργκίν Αταμάν και Βασίλη Σπανούλη.

Ένα μεγάλο μπέρδεμα ανάμεσα στους διαιτητές και τους Βασίλη Σπανούλη και Εργκίν Αταμάν συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR και του Περιστερίου bwin στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές έδωσαν την κατοχή στον Παναθηναϊκό μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον Μήτρου-Λονγκ και τον Λεσό, με τον Σπανούλη να διαμαρτύρεται και να ζητά τσάλεντζ. Τελικώς, πριν πάνε στο video, οι διαιτητική τριάδα συζήτησε μεταξύ της και αποφάσισε πως η αρχική απόφαση ήταν λάθος, με αποτέλεσμα να μην πάνε να δουν τη φάση και να αλλάξουν την απόφασή τους.

 



Κάτι το οποίο έκανε έξαλλο τον Τούρκο τεχνικό των «πρασίνων», ο οποίος και διαμαρτυρόταν έντονα προς τους διαιτητές, κρατώντας την μπάλα και μην επιτρέποντας να συνεχιστεί το ματς!

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έστησε μπλόκο στη Νάπολι ο Στρεφέτσα και χαρίζει τον τίτλο στην Ίντερ

Έστησε μπλόκο στη Νάπολι ο Στρεφέτσα και χαρίζει τον τίτλο στην Ίντερ

Η Πάρμα ανάγκασε τη Νάπολι να στραβοπατήσει με σκόρερ τον Γκάμπριελ Στρεφέτσα, με τους «παρτενοπέι» να μένουν στην ισοπαλία (1-1), μοιράζοντας απλόχερα χαμόγελα στη «νερατζούρο» πλευρά του Μιλάνου.