Πόλυς Χαραλάμπους

Θετικές είναι οι αντιδράσεις των οπαδών του Απόλλωνα, για την πρώτη κίνηση εμβολιασμού της ομάδας. Ο Μπρούνο Σάντος, είναι μια σούπερ ποιοτική λύση για την δεξια πλευρά. Ειδικά την περίοδο που ήταν προπονητής ο Ντούσαν Κέρκεζ στην ΑΕΛ, «έκανε παπάδες» από την πλευρά του ο έμπειρος Βραζιλιάνος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εύστοχα έγραψαν κάποιοι οπαδοί των κυανολεύκων στα Σόσιαλ Μήντια χθες βράδυ, ότι από τότε που έφυγε ο Ζοάο Πέδρο από το Κολόσσι, δεν φόρεσε την φανέλα της ομάδας κάποιος παίχτης με… τρομερά ανεβάσματα, που να τον «νιώθει» έντονα η αριστερή πλευρά της αντίπαλης ομάδας.

Πέρσι τον Γενάρη, όταν ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην ομάδα Γκόιας, είχε οικονομικό όφελος η τότε διοίκηση του Αντρέα Σοφοκλέους. Ο Σάντος είχε σύμβαση που έληγε τον Μάιο του 2025 με τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Μπρούνο Σάντος, θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα να φτάσει σε φουλ βαθμό ετοιμότητας, με δεδομένο ότι η τελευταία του επίσημη συμμετοχή ήταν στις 7 Οκτωβρίου του 2023, σε παιχνίδι όπου η Γκόιας έχασε με 6-4 από την Μπαϊα.

Έχει ενδιαφέρον, αν οι τεχνικοί υπεύθυνοι, στη συνέχιση της ενίσχυσης τον Ιανουάριο, θα πάνε και για άλλους παίχτες με πέρασμα από το Κυπριακό πρωτάθλημα. Ούτως ώστε να μην χρειαστούν πολλή χρόνο να εγκλιματιστούν.

Από τους παίχτες που ανήκουν στην ομάδα, μόνο για τον Ντόνιο υπάρχουν πιθανότητες να επανεγγραφεί. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Αμίν Χαμάς, που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάη του 2024.

«Κομμένος» θεωρείται εδώ και καιρό ο Ετζάζ Χουσαίν, ο οποίος αμείβεται πλουσιοπάροχα (27 χιλιάρικα μηνιαίως) και απ’ ότι καταλαβαίνουμε δεν θα «παρατήσει» τόσο εύκολα, την σύμβαση που έχει με την ομάδα…

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ