Το 2024 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και το Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα αφού, θα φιλοξενήσουμε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στη χώρα μας, την τελική φάση του EURO U17 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news


Οι προετοιμασίες για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του μεγάλου αυτού ποδοσφαιρικού γεγονός βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο πλαίσιο αυτό, ετοιμάζεται και το video clip του επίσημου τραγουδιού της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου η σύνθεσή του έγινε σε συνεργασία της ΚΟΠ με το Υπουργείο Αθλητισμού, Παιδείας και Νεολαίας.

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν σήμερα σε διάφορα μέρη στη Λεμεσό με τη συμμετοχή των πρεσβευτών της διοργάνωσης, των Ολυμπιονικών μας Καρολίνας Πελενδρίτου και Παύλου Κοντίδη καθώς και των ποδοσφαιριστών των Εθνικών μας ομάδων Ανδρών και Γυναικών.

Όλοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία αυτής της μεγάλης διοργάνωσης η οποία θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στη χώρα μας και στο ποδόσφαιρο μας.

Το τελευταίο μέρος των σημερινών γυρισμάτων έγιναν στο στάδιο «Αλφαμέγα» στη Λεμεσό το οποίο θα φιλοξενήσει και το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στις 5 Ιουνίου 2024.

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, συνοδευόμενος από το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο κ. Κούμας ευχαρίστησε τους Παύλο Κοντίδη και Καρολίνα Πελενδρίτου τονίζοντας πως επιλέξαμε δύο αθλητές πρότυπα που αντιπροσωπεύουν πλήρως τα μηνύματα που θέλουμε να στείλουμε ως Ομοσπονδία με τη διοργάνωση της τελικής φάσης του EURO U17 2024. 

Οι δύο Ολυμπιονικές μας τόνισαν ότι αποτελεί τιμή για το ότι έχουν επιλεγεί να είναι οι πρεσβευτές αυτής της διοργάνωσης και έστειλαν το μήνυμα προς την Εθνική μας ομάδα που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση ότι, πρέπει να έχουν πίστη στην προσπάθεια τους και να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα όρια τους. 


Το τραγούδι της τελικής φάσης του EURO U17 έχει τίτλο «Kick Kick Kick». Δημιουργός είναι η καθηγήτρια Μουσικής Αντριάνα Σεργίδου και το ερμηνεύουν η Μυρτώ Οικονομίδου, ο Δημήτρης Κανίδης και η Εβίτα Χαριλάου.

 


 

Tags
ΚΟΠ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια από Ακρίτα -ThemaSports
19/05 @ 20:45

Συγχαρητήρια από Ακρίτα

Με ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια ο Ακρίτας Χλώρακας συγχαίρει την Πάφο για την κατάκτηση του κυπέλλου

Ο... ΕΦΙΑΛΤΗΣ του λεγόμενου BIG-6 την τελευταία τριετία-ThemaSports
19/05 @ 16:48

Ο... ΕΦΙΑΛΤΗΣ του λεγόμενου BIG-6 την τελευταία τριετία

Όταν ο Άρης για 3η σερί σεζόν αγωνίζεται στο Α' γκρουπ στη Β' φάση του πρωταθλήματος και είναι... σκασμένος γιατί φέτος τερμάτισε 4ος και δεν θα βγει Ευρώπη και όταν η Πάφος - η οποία επίσης αγωνίζεται για 3η σερί χρονιά στο Α' γκρουπ - κατακτά το κύπελλο με επιβλητικό τρόπο κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ, φανερώνει για μία ακόμη φορά τον δείκτη δυσκολίας του λεγόμενου BIG-6 και στο επόμενο πρωτάθλημα για μία θέση στην εξάδα.

Η Ανόρθωση συγχαίρει τους... Ευρωπαίους - «Καλή επιτυχία.»-ThemaSports
18/05 @ 23:44

Η Ανόρθωση συγχαίρει τους... Ευρωπαίους - «Καλή επιτυχία.»

Το μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τον τελικό κυπέλλου και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ThemaSports
18/05 @ 22:03

ΙΣΤΟΡΙΚΗ

Η πλέον ιστορική 11άδα της Πάφου από τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ στο... πρώτο της - Κι άλλο γκολ η Πάφος, 0-2! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 20:37

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ στο... πρώτο της - Κι άλλο γκολ η Πάφος, 0-2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος στο 36' προηγείται της Ομόνοιας με 0-2!

Εντυπωσιακή υποδοχή στον τελικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ThemaSports
18/05 @ 20:05

Εντυπωσιακή υποδοχή στον τελικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με κορεό υποδέχθηκαν τις φιναλίστ του τελικού κυπέλλου οι οπαδοί της Ομόνοιας και της Πάφου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ