Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Ρουμάνος Ντράγκομιρ, χτύπησε σε νεκρό χρόνο στο χθεσινό ντέρμπι με τον Άρη, πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ! Ο ήρωας της βραδιάς, για να μην χάσει για 3η φορά σε ντέρμπι η ομάδα στο Παφιακό, ήταν ο κύριος που φορούσε την κίτρινη φανέλα. Ο 28χρονος διεθνής Κροάτης κίπερ Ίβιτσα Ίβουσιτς…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Χρωστούσε μια σούπερ εμφάνιση, στον ένα χρόνο που εργάζεται στην Παφιακή ομάδα, με δεδομένο ότι ξένοι ιδιοκτήτες δαπάνησαν πολύ σεβαστό ποσό για να τον φέρουν στην Κύπρο.

Εξελίχθηκε σε «μπαμπούλα» για τους παίχτες του Άρη ο Ίβουσιτς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που απείλησαν σοβαρά σε τρεις περιπτώσεις. Το σημαντικότερο «στοπ» του Ίβουσιτς, καταγράφηκε μερικά λεπτά πριν το φινάλε, όταν «νίκησε» στο τετ-α-τετ τον Σάβι Μπαμπίγκα.

Λογικό ήταν μόλις σφύριξε για τελευταία φορά ο Ιταλός ρεφ, να δέχεται «βροχή» τα συγχαρητήρια για την εκπληκτική του εμφάνιση.

Μείωσε την διαφορά στους 4 βαθμούς από την κορυφή η Παφιακή ομάδα, εννοείται ότι χρειάζεται να σταθεροποιήσει την απόδοση της, να βγάζει πιο ακόμα πιο δυνατό χαρακτήρα και να είναι αποτελεσματική, για να αντέξει στην «μάχη» του τίτλου μέχρι τέλους.  

Πέραν από τους Μελούσο (έκανε ντεμπούτο) και Κανέ (μπήκε αλλαγή), θα συνεχιστεί ο εμβολιασμός με άλλες δυο προσθήκες. Για τον Μπρούνο που έμεινε εκτός αποστολής, ο Καρσέδο, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου, ότι είχε πρόβλημα στον αστράγαλο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλιούρας: «Πλησιάζουμε στις 6500 εισιτήρια»-ThemaSports
17/05 @ 11:40

Παλιούρας: «Πλησιάζουμε στις 6500 εισιτήρια»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας

«Θα είναι ιστορική στιγμή για το Παφιακό ποδόσφαιρο»-ThemaSports
17/05 @ 12:01

«Θα είναι ιστορική στιγμή για το Παφιακό ποδόσφαιρο»

O εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Καρσέδο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε ιστορία»-ThemaSports
17/05 @ 10:20

Καρσέδο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε ιστορία»

Ως συνεργάτης του ενός εκ των κορυφαίων Ισπανών προπονητών, του  Ουνάι Έμερι, ο προπονητής της Πάφος F.C. Χουάν Κάρλος Καρσέδο ευτύχησε να ζήσει μεγάλες ποδοσφαιρικές επιτυχίες με αποκορύφωμα την κατάκτηση τριών τροπαίων του UEFA Europa League καθώς και το Πρωτάθλημα Γαλλίας με την Παρί Σεντ Ζερμέν.

Θα είναι ο πρώτος του τίτλος!-ThemaSports
16/05 @ 22:30

Θα είναι ο πρώτος του τίτλος!

Σαν βοηθός έχει πολλούς τίτλους αλλά σαν πρώτος προπονητής θέλει τον πρώτο

Με μια φωνή οι Παφίτες (Βίντεο)-ThemaSports
16/05 @ 21:30

Με μια φωνή οι Παφίτες (Βίντεο)

Πολύ όμορφο βίντεο ενόψει τελικού από την Πάφο

ΠΑΦΟΣ FC: «Ψάχνουμε άτομα να εμφανιστούν στην ταινία μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 15:11

ΠΑΦΟΣ FC: «Ψάχνουμε άτομα να εμφανιστούν στην ταινία μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάρτηση από την Πάφος FC η οποία ψάχνει άτομα να εμφανιστούν στην ταινία που ετοιμάζει και βάζει κάποια κριτήρια για το ποιοι μπορούν να παίξουν σε αυτή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ