Δημοσίευμα για Κακουλλή και ΑΙΚ: «Τόσα τον κοστολογεί η Ομόνοια»
Ρεπορταζ του fotbollskanalen αναφέρει το ενδιαφέρον της ΑΙΚ για τον Κακουλλή
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Γιουβέντους θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας και να κατακτήσει τη Serie A φέτος. Όμως, την ίδια στιγμή η «Γηραιά Κυριά» σκέφτεται και το μέλλον της και ήδη καταστρώνει τα σχέδιά της για το καλοκαίρι. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει ήδη ξεχωρίσει τον Φελίπε Άντερσον της Λάτσιο.
Ο Άντερσον αποτελεί παίκτη-κλειδί για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι φέτος, έχοντας αγωνιστεί και στα 18 παιχνίδια του ιταλικού Πρωταθλήματος φέτος. Ωστόσο, φαίνεται πως το καλοκαίρι μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Έτσι, μετά το τέλος της σεζόν, η Γιουβέντους σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την υπογραφεί του, όπως αναφέρει το «GOAL».
Η Λάτσιο του προσέφερε συμβόλαιο μέχρι το 2028, με απολαβές που φτάνουν τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, αλλά ο παίκτης ζητάει τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ. Η «Γηραιά Κυρία» δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στον παίκτη μέχρι τώρα, αλλά παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και μελετάει αν αξίζει να τον υπογράψει, ειδικά από τη στιγμή που θα πρέπει να τα βρει μόνο με τον ίδιο.
Σύμφωνα με το «Corriere dello Sport», η Γιουβέντους συναντήθηκε με τον ατζέντη του Άντερσον σε δύο περιπτώσεις προκειμένου να κατανοήσει τι απαιτείται για να φέρει τον παίκτη στο Τορίνο. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κριστιάνο Τζιουντόλι, εκτιμά τον Βραζιλιάνο διεθνή και θα ήθελε να «κλειδώσει» από τώρα την υπογραφή του, εκμεταλλευόμενος πως δεν τα έχει βρει ακόμη με τη Λάτσιο.
Ο Φελίπε Άντερσον έχει ήδη πραγματοποιήσει 25 εμφανίσεις φέτος, συγκεντρώνοντας πάνω από 1700 λεπτά για με τη φανέλα της Λάτσιο. Έχει επίσης έξι ασίστ και ένα γκολ στο ενεργητικό του και θα θέλει να προσθέσει και άλλα, όταν η ομάδα του αντιμετωπίσει την Ουντινέσε την Κυριακή.
Sportsking.gr