Ο Μούσα Ουαγκέ επέστρεψε από τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός για εβδομάδες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα αγωνίστηκε για 20λεπτα, ενώ κόντρα στην Καρμιώτισσα για ένα ημίχρονο και φάνηκε πως θέλει ακόμη χρόνο για να βρει τον καλό του εαυτό.
Η όχι και τόσο καλή εμφάνιση του Ουαγκέ με την Καρμιώτισσα και σε συνδυασμό με την σταθερότητα που δείχνει ο Μηνάς Αντωνίου, πιθανών να βάζει σε σκέψεις τον Γκαγιέγο ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Ο Κύπριος δεξιός μπακ έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις εν τη απουσία του Σενεγαλέζου και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας.
Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις στη μεγάλη γιορτή της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/05 @ 21:22
Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις στη μεγάλη γιορτή της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
17/05 @ 21:21
Οι εκδηλώσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
16/05 @ 21:02
Ανάρτηση Ανόρθωσης για Ράφα Λόπες
16/05 @ 19:06
Κρίσιμες στιγμές στην Ανόρθωση η οποία κάνει κάλεσμα για τα εισιτήρια διαρκείας και οικονομική ενίσχυση
16/05 @ 13:05
Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας Απόστολος Μακρίδης.
15/05 @ 21:57
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και νυν της Wieczysta Krakow, Ράφα Λόπες, πήρε το βραβείο για την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ του Β' γκρουπ, στην αποψινή εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑ.Σ.Π. και λίγο αργότερα, μίλησε στο ThemaSports.
BEST OF THEMASPORTS