ΚΟΣΚΕΛΑ: «Νίκησε η ομάδα με την περισσότερη ποιότητα - Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά»

ΚΟΣΚΕΛΑ: «Νίκησε η ομάδα με την περισσότερη ποιότητα - Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Τόνι Κόσκελα.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, η καλύτερη ομάδα νίκησε. Η Ομόνοια έχει περισσότερη ποιότητα και στα στημένα. Εμείς προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να βάζαμε ένα γκολ για να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα. Δεχθήκαμε και τρίτο γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κι εκεί έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά και να εκμεταλλευόμαστε και τις δικές μας στιγμές».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

«Αίμα και άμμος» έγινε ένα ακόμα ματς της Άιντραχτ! Αν και δέχθηκε τρίτη σερί φορά από τρία γκολ, η ομάδα της Φρανκφούρτης απέσπασε σε «νεκρό» χρόνο το 3-3 από τη Βέρντερ.