«Συζητάει με τη Σεβίλλη για τον Μαρκάο ο Παναθηναϊκός»

«Συζητάει με τη Σεβίλλη για τον Μαρκάο ο Παναθηναϊκός»

Νέο όνομα για τον Παναθηναϊκό, αναφέρεται στην Τουρκία!

Η άφιξη του Φατίχ Τερίμ στο «τριφύλλι» έχει κάνει τις ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας να δίνουν μεγάλη βάση στο ρεπορτάζ της ελληνικής ομάδας με αποτέλεσμα να έρχονται στην επιφάνεια αρκετά ονόματα.


Ένα από αυτά είναι και εκείνο του Μαρκάο της Σεβίλλης. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, γράφτηκε πριν από δυο ημέρες για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η «ahaber» πάει το σενάριο ένα βήμα παραπέρα.


Συγκεκριμένα τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός, έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για τον δανεισμό του 27χρονου Βραζιλιάνου στόπερ ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, αλλά ο Τερίμ τον γνωρίζει πολύ καλά από τη συνύπαρξη τους στη Γαλατάσαραϊ!


Μάλιστα ο «Αυτοκράτορας» εμπιστευόταν αρκετά τον Μαρκάο στη Γαλατά, καθώς τον έχει χρησιμοποιήσει σε 109 ματς.


Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων ο Μαρκάο έχει αγωνιστεί σε Ρίο Άβε, Τσάβες, Ατλέτικο Παραναέσε, Γκόιας και Φεροβιάρια.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΚΕΣΙΔΗΣ για το Χάλκινο μετάλλιο: «Είμαι πολύ περήφανος - Ανυπομονώ να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο»

ΚΕΣΙΔΗΣ για το Χάλκινο μετάλλιο: «Είμαι πολύ περήφανος - Ανυπομονώ να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο»

Ο Ιωσήφ Κεσίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία στους Μεσογειακούς Αγώνες, στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση, και εύχεται η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την αρχή για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

BEST OF THEMASPORTS