Σουηδικό ΜΜΕ συνδέει τον 29χρονο εξτρέμ, Μπουμπακάρ Τραβαλί με την Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του FotbollDirekt, οι πράσινοι της Λευκωσίας ενδιαφγέρονται για την απόκτηση του 29χρονου από την Γκάμπια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την σουηδική Χάμαρμπι. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η πρώην ομάδα του, Αϊμάν.
Ο Τραβαλί αποκτήθηκε από την Χάμαρμπι το 2022 ως επιλογή του νυν αθλητικού διευθυντή της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε συνολικά 14 συμμετοχές ενώ ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς.
Προηγουμένως αγωνίστηκε για μια τριετία με την Αϊμάν στα Ημωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου μέτρησε 60 συμμετοχές, 21 γκολ και 8 ασίστ. Στο παρελθόν επίσης είχε πέρασμα από Κίνα και Σαουδική Αραβία.

Η ΑΕΚ κοντράρεται απόψε (20:00) στο «Brann Stadion» με τη Μπραν για τα πλέι-οφ του Europa League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/08 @ 19:04
Φωτογραφίες με φίλους της Ομόνοιας πριν το ματς με την Βόλφσμπεργκερ πόσταραν οι πράσινοι στα social media.
21/08 @ 18:44
Η 11άδα της Ομόνοιας
21/08 @ 20:00
Η Ομόνοια δοκιμάζεται (21/8, 20:00) στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ, για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.
21/08 @ 14:40
Ανακοίνωση από την Ομόνοια με την οποία ενημερώνει τον κόσμο πως θα παρευρεθεί απόψε στο γήπεδο της Βόλφσμπεργκερ
21/08 @ 11:00
Με οδηγό τις εντυπωσιακές εκτός έδρας έδρας νίκες κόντρα σε Αράζ και Τορπέντο, η Ομόνοια θα επιδιώξει απόψε (20:00) στο «Wörthersee Stadion» κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ για τα πλέι-οφ του Conference League, να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στα φετινά προκριματικά, για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης (28/08) στο ΓΣΠ.
21/08 @ 10:05
Χθεσινά δημοσιεύματα από το εξωτερικό, έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Βελγομαροκινό επιθετικό, Ράιαν Μαέ που έμεινε ελεύθερος από την Στόουκ, αλλά και για τον 31χρονο Αργεντινό εξτρέμ της Θέλτα, Φράνκο Τσέρβι.
BEST OF THEMASPORTS