ΟΜΟΝΟΙΑ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ από Σουηδία για 29χρονο εξτρέμ - Τον ξέρει καλά ο Γιάνσον...

ΟΜΟΝΟΙΑ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ από Σουηδία για 29χρονο εξτρέμ - Τον ξέρει καλά ο Γιάνσον...

Σουηδικό ΜΜΕ συνδέει τον 29χρονο εξτρέμ, Μπουμπακάρ Τραβαλί με την Ομόνοια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του FotbollDirekt, οι πράσινοι της Λευκωσίας ενδιαφγέρονται για την απόκτηση του 29χρονου από την Γκάμπια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την σουηδική Χάμαρμπι. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η πρώην ομάδα του, Αϊμάν.

Ο Τραβαλί αποκτήθηκε από την Χάμαρμπι το 2022 ως επιλογή του νυν αθλητικού διευθυντή της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε συνολικά 14 συμμετοχές ενώ ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς.

Προηγουμένως αγωνίστηκε για μια τριετία με την Αϊμάν στα Ημωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου μέτρησε 60 συμμετοχές, 21 γκολ και 8 ασίστ. Στο παρελθόν επίσης είχε πέρασμα από Κίνα και Σαουδική Αραβία.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ πολύ τους προέδρους και τον κόσμο που με ανέχεται»

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ πολύ τους προέδρους και τον κόσμο που με ανέχεται»

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων,στην εμφάνιση της ομάδας του, στην επιστροφή των τραυματιών αλλά και στους στόχους που θέλει να πετύχει ακόμα με την ομάδα του Ολυμπιακού.