ΚΛΕΙΝΕΙ το DEAL για Λοΐζου - Παίρνει το αεροπλάνο για Ισραήλ!
Οδεύει προς το κλείσιμο του το σήριαλ με Λοΐζου, καθώς ο Κύπριος άσος ταξιδεύει σήμερα για Ισραήλ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο πρώτο εικοσάλεπτο, ήταν ο... φετινός Ολυμπιακός των πολλών σκαμπανεβασμάτων και των ακραίων συναισθημάτων. Στο δεύτερο εικοσάλεπτο, ήταν ο περσινός Ολυμπιακός που αυτά τα ματς τα καθάριζε με συνοπτικές διαδικασίες. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (29/12) τη δουλειά, νίκησε με 94-67 την Άλμπα στο Βερολίνο για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για το 2023.
Στο 9-8 ανέβηκαν οι Πειραιώτες (5-4 εντός και 4-4 εκτός έδρας), με τον Άλεκ Πίτερς και τον Μουστάφα Φαλ να μην έχουν αντίπαλο και με αρκετούς να τους ακολουθούν. Γουόκαπ στη δημιουργία, Παπανικολάου σε όλους τους τομείς, Γουίλιαμς-Γκος με την αποτελεσματικότητά του στη δεύτερη περίοδο είχαν καλά διαστήματα, το βράδυ που ο Λουκ Σίκμα προτιμήθηκε από τον Φιλίπ Πετρούσεβ για τον ρόλο του backup πάουερ φόργουορντ.
Στο 3-14 έπεσε η Άλμπα (3-6 εντός και 0-8 εκτός έδρας), με τον Ίσραελ Γκονθάλεθ να βλέπει εντυπωσιακή προσπάθεια και κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο μέρος και 9/16 τρίποντα έως το ημίχρονο, αλλά από εκεί και πέρα την καλή ομάδα του παρκέ να παίρνει το αποτέλεσμα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι Γερμανοί δεν είχαν τους Ζίγκα Σάμαρ, Γκαμπριέλε Πρόσιντα, Λουίς Ολίντι στη σύνθεσή τους, λύγισαν φυσιολογικά και συνεχίζουν με στόχο να αποφύγουν την τελευταία θέση της κατάταξης.